2777
2789
عنوان

عکس اندامم🦵🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 3625 بازدید | 185 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فداتم مهربون❤️❤️

🥰🥰🥰

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیچاره شوهراتون،الان کل عکساتون تو‌ گوگله،همین عنوان و بزن بیاره نترسید از سر ذوق نیومدم،بعضی کارا& ...

خیلی از اقایون خیانت میکنن کارایی ک اینجا خانما میکنن برا سرگرم شدنه. ن چیز دیگه

بیچاره خانما

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
خیلی از اقایون خیانت میکنن کارایی ک اینجا خانما میکنن برا سرگرم شدنه. ن چیز دیگه بیچاره خانما

نگفتم برا چیزدیگه اس،خب شاید فردا همین عکسارو یکی از اینترنت برداره بطور اتفاقی بفرسته به شوهر و برادر همون  خانم

و البته به خودتون مربوط میشه

عزیزم چطور اینقد کم کردی؟ تا چندکالری میخوردی؟ چیا نمیخوردی؟ چه ورزشی میکردی؟ چند ساعت ورزش میکردی و ...

ن ديگه قبل رو از تو گوشيم پاك كردم ك نبينم

تو تاپيك بامداد خمار كالري شماري ميكردم

بايد وزنت رو ضربدر ٢٠ كني منهاي صد

ميشه كالري ك بايد بخوري 

دو روز هم ٥٠٠ فقط بايد بخوري شنبه ها و سه شنبه ها 

روزي دو ساعتم ورزش داشتم

بیچاره شوهراتون،الان کل عکساتون تو‌ گوگله،همین عنوان و بزن بیاره نترسید از سر ذوق نیومدم،بعضی کارا& ...

از سر ذوق نیومدم. ولی از سر فضولی ک اومدی😏

😏

هر بار این درو محکم ببند برو
ن ديگه قبل رو از تو گوشيم پاك كردم ك نبينم تو تاپيك بامداد خمار كالري شماري ميكردم بايد وزنت رو ضر ...

من انگیزمو به کل از دست دادم انقد چاق شدم دیگه نفس کشیدنم برام سخت شده😓

در طول رژیمت همه چی میخوردی؟

💕
من انگیزمو به کل از دست دادم انقد چاق شدم دیگه نفس کشیدنم برام سخت شده😓 در طول رژیمت همه چی میخورد ...

اره عزيزم بزار لينكش رو بفرستم برات بيا اونجا

توضيحات صفحه اولش رو بخون و شروع كن

منم از زانو درد نميتونستم بلند شم از جام الان ولي مث أهو شدم❤️