2777
2789
عنوان

آزار

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 24 پست
خاک عالم😰😄  وقیح اصلی اینه،وقیح سایت اداشو درمیاره،باهاش یرخورد کن حتی با اخم یا کسیو تو محی ...

به یکی از همکارام که خیلی بهش اعتماد داشتم گفتم 

از اون روز بنده خدا در اتاقشو باز میذاره هوای منو داشته باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به یکی از همکارام که خیلی بهش اعتماد داشتم گفتم  از اون روز بنده خدا در اتاقشو باز میذاره هوای ...

آفرین این بهترین کهره،من قبلا یجایی کار میکردم داداش صاحبوار بهم دست میزد مثلا دست میذاشت رو کمرم یا حرفای بد میزد منم رفتم به یکی از همکارای اونجا گفتم، فرداش گفت بهش گفتم اونم گفته دیگه تکرار نمیشه و اخلاقش به کل عوض شد و بااحترام رفتار کرد

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
نمیدونم این زباله ها چی پیش خودشون فکر میکنن؟

عزیزم ایراد از خودشونه فکر میکنن همه مثل خودشونن، دو سه نفر بزنن تو پرشون جراتشون کمتر میشه

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
میخواد مخ تو بزنه محل کارت پوششت چطوره؟؟؟

آره ... قبل از عید باهاش بحثم شد سولماز من تن صدام از یحدی بالاتر نمیره اما انقد عصبی بودم اون لحظه سرش داد کشیدم ... من خب اهل لباس زننده نیستم اما همیشه رنگای شاد میپوشم یا خیلی خوشم میاد رنگا رو با هم ست کنم اما با ی ظاهر خاص که انگار قراره برم عروسی نمیرم سرکار 

آره ... قبل از عید باهاش بحثم شد سولماز من تن صدام از یحدی بالاتر نمیره اما انقد عصبی بودم اون لحظه ...

جوری لباس بپوش که هم خوش تیپ باشی هم اینکه نشون میده خانم محترم و متشخصی هستی

یکم خودتتو از نظر لباس محدود کن

این عروف جامعه ی تو هستش

حالا اگر اروپا رفتی .روسری تو بردار و طبق اونجا باش

هر کاری مکانی دارد

هر کلامی جایی دارد

جوری لباس بپوش که هم خوش تیپ باشی هم اینکه نشون میده خانم محترم و متشخصی هستی یکم خودتتو از نظر لبا ...

درست میگی ... تو این مدت خیلی فکر کردم به این موضوع خب من با شال یا روسری میرفتم سرکار فکر کردم برای اون محیط انگار مقنعه مناسبتره 

درست میگی ... تو این مدت خیلی فکر کردم به این موضوع خب من با شال یا روسری میرفتم سرکار فکر کردم برای ...

تو دختر عاقل و بالغی هستی

خانواده ی خوبی داری

الکی نباید هم دیگر رو اذیت کنید

تو خودتت خوب و خانواده ات خوب

پس باید روابط خوبی داشته باشی

اونها پیر شدن و حالا تو باید دس اونها رو بگیری 

تو باید باعث افتخار اونها باشی

انشاله ازدواج میکنی و میفهمی که اینهمه کار و زندگی برای اون بچه بوده 

تو امید اونها هستی باید اینو درک کنی.

پس با مقداری اصلاح در رفتار و گفتار میتونی .لحظه های لذت بخشی داشته باشی

2790
2778