2777
2789
عنوان

شعر یادتون نره🎤😎

344 بازدید | 69 پست

ای قشنگ تر از پریا

🎤😎

ادامه_با_تو#  

انرژی_مثبت#  

حال_خوب#  

قری#  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

تنهاتوخونه نریا

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزنین شبکه نسیم دورهمی ایوان بند اومده

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
تنهاتوخونه نریا

🤣

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه های محل دزدن عشق منو میدوزدن

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

تنها تو کوچه نریا نی نی سایدیا ی محل دزدن نوشابارو میدزدن

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

تنهاتوکوچه نریابچه هامحل دزدن 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم