2777
2789

دل هوسای تازه تازه داره

نم نم بارون شده تا بباره😎🎤

ادامه_با_تو#  

انرژی_مثبت#  

حال_خوب#  

قری#   ‍ 

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
🤗😁😁

بیا وسططط

آ ماشالا

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشو شوشه لی پاک لی هیرونه  امشو شوشه یاروم....جونه  بلد‌نبودم😐

پنجره دن داش گلییییی

هله دان دان هله یدانه یار ما مهربون ماله ابادانهههههه😅

مو سختم مو برشتم که دیشو نومه نوشتم

های تاکسی بیا شوفرو برو مال اندیمشکم

ای دل تو خریداری نداری افسون شدی و یاری نداری

نفرییییییین به تو ای دل عاشق دبگه گرمی بازاری نداری

💃💃💃💃💃🕺🕺🕺🕺

آ بیاااااااا وسط قرش بده🕺💃

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
اون عقبیا حال میکنن  پاتون رو از روی سیم بردارید لطفا

دست دست😎🎤

دست دست😎🎤

حالا‌وقت قره‌حالا‌

ساسی‌‌اومده‌ک‌بری‌بالا💃💃💃

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
ای بری باخ بری باخ  خومار گوزه یاش گلیر

هالای لالای لای لالای🤣

ای قشنگ تر از پریااااا

هالای لالای لای لالای🤣 ای قشنگ تر از پریااااا

تنها تو کوچه نریا بچه های محل دزدن عشق منو میدزدن

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم