2777
2789
بیشتر توی اتاق کارشه ودر حال ضبط کلاسای مجازیشه منم باید بدون صدا تلویزیون نگاه کنم😂

شغلشون چیه؟

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش ماهم پیشمون بود خوشبحالت😭

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

شوهر من اصلا خونه نمیمونه کاش میموند خونه به دلم غر میزد ولی تو این شرایط بیرون‌نمیرفت 

خودش به درک اگه بگیره منم میگیرم 😬😬

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   

توروخدا تا کنارتون هست قدر همدیگرو بدونید... همسر من سه ماهه زندانه منم اواره خونه بابا و دادسرا... توروخدا دعا کنید مشکلمون خل بشه بیاد بیرون موقع زایمانم کنارم باشه..

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
توروخدا تا کنارتون هست قدر همدیگرو بدونید... همسر من سه ماهه زندانه منم اواره خونه بابا و دادسرا... ...

الهی به حق امام‌جواد خدا مشکلتو حل کنه 

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   
خوش بحالت اگه مثل من نظامی بود ۱۸ روز پیشت نبود چکار میکردی😭

😭😭😭😭اخی بعد چند روز میمونه؟؟؟

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
خوش بحالت اگه مثل من نظامی بود ۱۸ روز پیشت نبود چکار میکردی😭

واییییی من قراره با ی اقایی ک نظامی هیتن ازدواج کنم ولی هیچپقت نگفته ک خونه نمیاد هجده روز چطوره بم بگو شرایط شغلشو لطفا