2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من خونه بابام خیلی معذبم... جلو زن بابام... ولی دیگه شوهرم پیام نداد... نمیدونم چیکار کنم... فق ...

ببخشیدشوهرت وقتی میبینه بامادرخونی خودت ایطوری اینطورم رفتارمیکنه

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا

شوهرت بخاطر حرف بد زدن اشتباه کرده.وشما هم بد کردید احترام مادرت نگه نداشتید حالا این همه کار این 5 دقیقه هم روش خوبه هنوز 3نفرین دو سه تا بچه شلوغ نداری.واشتباه دیگر شما حرف بچه گانه زدن به اینکه خونه رو نصف کنیم.

شوهرت پیام داد بگو بیا دنبالم وبرگرد واز مادرتومعذرتوبخواه واز دوباره شروع کن وقدر شوهرتم از این جهت که اول ازدواج اجازه داده مادرت پیشت باشه بدان.

والبته که باید دوتاییتون قدر دادن مادر باشید.

کاربر مرد
ببخشیدشوهرت وقتی میبینه بامادرخونی خودت ایطوری اینطورم رفتارمیکنه

عزیزم گاهی ادم ها نیاز به درک کردن دارن..... تو خونه ما حتی یه نفر کمک نمیکنه سفره رو جمع کنم... آدم ناراحت میشه وگاهی پر میشه 

شوهرت بخاطر حرف بد زدن اشتباه کرده.وشما هم بد کردید احترام مادرت نگه نداشتید حالا این همه کار این 5 ...

😔😔😔😔😔مادرم خیلی دخالت میکنه وقتی من با شوهرم دعوا میکنم طرف شوهرم میگیره و باعث دعوای بدتری میشه 

یه عمربچه بزرگ کن تهش میشه این من مادرشوهرم باهامه دلم نمیاد تنهاش بزارم چ برسه مادرخودم

عزیزم دیگه دعوا پیش میاد.... بخدا گاهی منم نیاز به آرامش دارم و نیاز به تنها بودن 😔