2777
2789

واقعا زیباست

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی به نظرم همسرش بهش نمیاد

اره...محند بهش میاد خیلی

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

من ازاین خوشگلترخیلی دیدم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

نازه

ولی زیباترین نه

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

تنها مزیتش بی بی فیس بودنشه وگرنه قدش که کوتاس😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خوشگلتر از اون اون دختره .نسلیهانه به نظرم تو دختر سفیر 

کجاش قشنگه اون چشاش پر پف 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

خوشگل که هست اما من واقعا از چهره هنرپیشه های ترکیه خوشم نمیاد 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
حسود نیستم ابجی منم دوسش دارم ولی من خوشگل تر از اینم😎

شوخی میکنم تو همه تاپیکها همینو میگم😆

خب حالا عکس لدفا😆

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**