2777
2789
عنوان

هیکل

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست
خوبی عزیزم. باس   ن نداری ولی.

از‌جلو‌باسنو‌چجوری‌دیدید😂

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباست تنت بافته؟؟؟شاید بابته اون اینجوری فکر کردم

اره‌بافته

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
از‌جلو‌باسنو‌چجوری‌دیدید😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خب اگه با   سن   داشتی رونتم پرتر بود.😊😊😊😊😘

آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔3 بار تعلیق کاربریم کردید.آخه به کدامین گناه؟؟؟😔😔کاش.............................. باز یه چی بگم باز هنوز نیومده تعلیق میکنید باز.😔😔😔😔😔😔                 لطفا دیگه یکم مراعات کنید.😚😚😚😚😚
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خب اگه با   سن   داشتی رونتم پرتر بود.😊😊😊😊😘

لاغرم‌ولی‌‌بدکم‌نیستاا😂

راستی موهات جووووووووون.عالیه عالی

آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔3 بار تعلیق کاربریم کردید.آخه به کدامین گناه؟؟؟😔😔کاش.............................. باز یه چی بگم باز هنوز نیومده تعلیق میکنید باز.😔😔😔😔😔😔                 لطفا دیگه یکم مراعات کنید.😚😚😚😚😚
خوبی عزیزم چن سالته

۲۰‌جطور

لاغرم‌ولی‌‌بدکم‌نیستاا😂

نگفتم که بده عزیزدلم. ان شاء الله بعد از ازدواج درست میشه.🤭🤭🤭😎😎😎😎😎😎😎😎😎