2777
2789

دوتا مانتو خریدم ک هیچکدوم به دلم نبود😐😐

حالا میخام مانتو تابستونی که گذشترو بپوشم 😐😐واس عید مشکیه ولی خشنگه 🙂

ولی خوب شلوار کیف و کفش گرفتم 

به نظرتون خوبه🤔یا نه 😣😣

کووووووو

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

مگه عید میخوای جایی بری🤐🤐🤐

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مانتو زشتهاتم بزار ببینیم

😂😂😂

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

کووووووو

عکس نمیزاره فک کنم منظورش اینه که مشکی برا عید خوبه یانه😅😅

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

عید نداریم 

کرونا حالا حالاها هست 

لطفا دید و بازدید عید رو دوماه دیرتر برگذار کنید

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
مانتو زشتهاتم بزار ببینیم

خخخخ😂😂😂😂😂خیلی باحالی

تا هستن کسانی مول شما که یه مدت لطف نمیکنن بشینن تو خونه ما درگیر این کرونا خواهیم بود

بله دقیقا🙄🙄🙄🙄متاسفم