2777
2789
عنوان

ترس و

135 بازدید | 17 پست

بچه ها الان اخبار گفت   شاید تا چند ماه دیگه هم این ویروس از بین نره  اخبار روزی داره کلی مبتلا نشون میده  تا کی بمونیم خونه ؟تاکی اگه چند ماه باشه ینی چند ماه بمونیم خونه ؟خدایا ب دادمون برس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این بیماری که حالا حالا هست معلوم نیست کی بره کسی نمیدونخ فقط باید متوقفش کنند افراد بیشتری نگیرن که نیازمند همکاری و اتحاد مردمم هست 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

اینا همش احتمالاته، منم تو خونه م، نه خونه مامانم نه مادرشوهرم نمیرم، ولی اونا راحتن و من بنظرشون غیر عادی میام،چاره چیه باید صبر کرد انشالله که زود تموم شه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

تو خونه نشستنش ترسناک نیس اصلا، من چندتا از عزیزانم تو گروه پرخطر هستن فقط نگران جون اونا هستم که این ویروس لعنتی تموم بشه و اونا رو زنده ببینم، استرسی که بابت از دست دادنشون میکشم داغونم کرده هر لحظه ترس اینو دارم که بهشون زنگ بزنم و بشنوم که مریض شدن خدای نکرده، خونه نشستن هیچ مشکلی نیست پیش ترس از دست دادن عزیزانمون 

برا بعد واکسن ساخته میشه احتمال زیاد، امسال خطرناکه 

واکسن آنفولانزا رو هم ساختن ولی همونم کلی کشته و قربانی گرفت انگار اثر نمیکنه ولی کم کم ویروسه ضعیف میشه و خطرش کمتر میشه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚