2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

711 بازدید | 20 پست

دوس دارم بعد عید دماغمو عمل کنم. خیلی میترسم از عمل و بیهوشی و اون یه هفته ک تو گچ هست و نمیتونی نفس بکشی. ولی واقعا چهرم عوض میشه و عالی میشه. ی پسر دو سال و دو ماهه هم دارم. میگم نکنه بهوش نیام‌. یا نکنه از کبودی های بترسه و اذیت بشه. عذاب وجدان میگیرم. عروسی برادرشوهرمم نزدیکه(حدود چند ماه تا نهایت یکسال

پسرم دنیامه

نترس#  

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این گچ گرفتنه یکم سخته

منم بینی مو عمل کردم، خداروشکر دکترم روشش جدیدتر بود و گچ نگرفت اصن، فقط یه آتل کوچولو رو بینیم بود. 

بچه دوساله تو اگه اصن بقلش نکنی، خوبه

وگرنه آسیبای بدی میزنه بهت. مراقبت کنی کبودی و ورمش خوب میشه زود. من آتلو یه هفته، چسبم یک ماه داشتم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
عشقم ترس ندارم هی تاپیک میزنی الکی...کلا ۴۵دقیقه بیهوشی

۴۵ مین؟!!!

دکتره چجوری تو این زمان کم دماغو قشنگ در میاره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من نمیفهمم چیه بیهوشی ترس داره اخه

بعدش درد داره خب 

حالا درد باز قابل تحمله

من از اینکه بری تو اتاق عمل میترسم کلا از فضای اتاق عمل ترس دارم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من سه بار رفتم ترس نداشت دردش که خب اره!ولی بیهوشی و... ترس نداره

منم اگه سه بار میرفتم نمیترسیدم  

درد رو باز میشه تحمل کرد دیگه چون اگه خوب در بیاد ارزش داره یه عمر موندگاره

ولی واااااااای اتاق عمل با اون وسایل جراحی و پارچه های سبز هستناااا از اونا خیلی میترسم

حالا چطور شده که 3 بار رفتی؟؟ از عملت راضی نبودی؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!