2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۴)

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 83 پست
نه عزیزم  همیشه منظور حرام ها نیست من شنیدم برای کنترل و در اختیار گرفتن نفس بهتره گاهی اوقات ...

بهتره ادم از حرام ها شروع کنه بعد مکروهات و سپس  چیزای دیگه.

مثل اینه طرف با برادر شوهرش میگه میخنده  بعد بیاد بگه من بین این دوتا میوه که میخوام بخورم اونی رو که دوست دارم  رو نخورم و نفسم رو سرکوب کنم.در صورتی که اولویتش باید روی سرکوب نفسش توی روابطش با نامحرم باشه.

اون کسی که روی هندونه ای که هوس کرده بخوره  نمک میپاشه  قبلش  روی ترک گناهان ومکروهاتش کار کرده.

سلام دوستان ممنون از ابراز لطفاتون. ببخشید تاپیک قبل نتونستم جواب ابراز محبتهاتون و تشکرهاتونو بدم. ...

خواهر خدا خیرت بده

لطفا هر جا بحثی تو این زمینه بود صدام کنی ممنونتم.هرجا چه تو بحثهای شما و یا جای دیگر.

خدا اجرتون بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موافقم خیلی ی ی ی  خداخیرت بده منم به چندنفر پیشنهاد دادم گوش کنن چندوقت بعدش خودشون اومدن ت ...

من عاشق این مباحثم

یعنی روزی ک چیزی ندارم گوش بدم واقعا آرامش ندارم.اینقد سرچ میکنم ی چیز باب میلم پیدا کنم.

الان این مطالب تو کدوم سایت یا کاناله همین تنها مسیروسرچ کنم 

موافقم خیلی ی ی ی  خداخیرت بده منم به چندنفر پیشنهاد دادم گوش کنن چندوقت بعدش خودشون اومدن ت ...

از خدا میخوام مطالب درست و مباحث سازنده رو بهم نشون بده و جلو راهم بزاره 

قطعا شما هم بخشی از اجابت همین دعای من هستید

ممنون خداوندو امام زمان و شما هستم.🌹🌷

شما از کجا متوجه علاقه بنده ب این موضوعات شدید ک تگم کردید 

من عاشق این مباحثم یعنی روزی ک چیزی ندارم گوش بدم واقعا آرامش ندارم.اینقد سرچ میکنم ی چیز باب میلم ...

خداروشکر😍

متن تاپیک یه جایی بارنگ ابی نوشتم این سایت، روش کلیک کنید میره صوتهاش. پی دی افش هم همون سایته.

کانالم صفحه قبل ب دوستمون اذربایجانقیزی ادرسارو دادم. البته اگه ایتا داری

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
از خدا میخوام مطالب درست و مباحث سازنده رو بهم نشون بده و جلو راهم بزاره  قطعا شما هم بخشی از ...

خواهش میکنم.

داخل تاپیک ماه پیشونی حرفی زده بودین ک ب نظرم فقط میتونست نتیجه یه نگاه عمقی باشه. 

خیلی خوشحالم از آشنایی باهات❤

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بهتره ادم از حرام ها شروع کنه بعد مکروهات و سپس  چیزای دیگه. مثل اینه طرف با برادر شوهرش میگه ...

متوجه شدم چی میگی گلم 

اون طور که من شنیدم البته به طور مثال شما هوس سیب کردی به خودت میگی پاشم یه سیب بخورم ولی همون لحظه نمیخوری میذاری یه ساعت بعد 

این طوری با خودت تمرین کردی که هرچی نفست گفت همون نمیشه که دفعه بعد مقابل یه چیز حرام و البته جذاب تر مقاومت کنی

فکر کنم اینو تو سخنرانی های جنود عقل و جهل آقای رائفی پور شنیدم و به نظرم منطقی اومد شاید من خوب توضیح ندادم

اگه دوست داشتین بهتون توصیه میکنم اینم گوش بدین

خواهش میکنم. داخل تاپیک ماه پیشونی حرفی زده بودین ک ب نظرم فقط میتونست نتیجه یه نگاه عمقی باشه.&nbs ...

اره اونجا رو ذخیره کردم زیاد سر میزنم

دوستان خوبی اونجا هستن.

لطف دارید شما.

هیییییییچ اتفاقی بدون دلیل نیست 

همه چیز ب هم متصل و زنجیره ان.

نظر دادنم اونجا

خواستن من از خدا

سر زدن شما ب اونجا دیدن کامنت من

باید فرصت زندگی رو قدر دونست واقعا

سلام...‌ ب تاپیک ما هم سری بزن...تشکر

سلام به کدوم تاپیکتون؟

اره اونجا رو ذخیره کردم زیاد سر میزنم دوستان خوبی اونجا هستن. لطف دارید شما. هیییییییچ اتفاقی بدو ...

دقیقا همینطوره🌷