2777
2789
عنوان

به مشهد نیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 27 پست
اره دیشب شنیدم کمپ ها و اقامتگاه های مسافری مشهدو واسه عید تعطیل کردن که مسافری نیاد.ولی دیگه ازصحت ...

انشاءالله این روزام بخیر تموم بشه 

وقت برای زیارتم هست

قربون امام رضا برم منکه تو خونه هم ازش حاجت خواستم دست رد نداده بهم 😭😭

عزیز خودتم داری میری یه روز دوروز نداره یعنی هرکی پدرمادرش شهر دیگه باشن دیگه معافه 

عزیزم ما تهرانم هستیم خودمون و قرنطینه کردیم اگرم ببینم علائمی حتی ازسرما خوردگی معمولیم داریم نمیریم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما تهرانم هستیم خودمون و قرنطینه کردیم اگرم ببینم علائمی حتی ازسرما خوردگی معمولیم داریم نمیری ...

خب پس چه طور به بقیه میگی نرن شاید اونام مثل شماست شرایطشون الان به همه میگن نرید

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
انشاءالله این روزام بخیر تموم بشه  وقت برای زیارتم هست قربون امام رضا برم منکه تو خونه هم ازش ...

انشاءالله تموم میشه.خوشبحالتچه دل پاکی داری😢تورو خدا واسه حاجت دل منم دعا کن عزیزم.ممنون میشم ازت

خب پس چه طور به بقیه میگی نرن شاید اونام مثل شماست شرایطشون الان به همه میگن نرید

من منظور مسافرا بودن که میرن گشت و گزار من همسرم خیلی چیزارم رعایت میکنیم اگرم بریم اونم شایدو بایده چون همسرم میره سرکار 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
انشاءالله تموم میشه.خوشبحالتچه دل پاکی داری😢تورو خدا واسه حاجت دل منم دعا کن عزیزم.ممنون میشم ازت

قربونت عزیزم

با دلشسته اگه بخوای شک نکن حاجت روا میشی 

اگه لایق باشه حتما دعات میکنم 

علم الهدی تون نمی گذاره مشهد تعطیل شه مطمعن باشید امسال شلوغ ترم میشه خخ

وقتی دستور کشوری باشه مسئول هر شهری موظفه بهش عمل کنه.اماکن تفریحی گردشگری مربوط به شهرداری مشهد میشه نه شخص شخیص ایشون😊

دیشب با بابا بزرگم تلفنی صحبت می کردم،می گفتم می بینی بابایی این کرونای لعنتی خونه نشینمون کردو از این حرفا ،بابا بزرگم گفت هر کار خدا حکمتی داره،یه ویروس کوچولو همه زنا رو خونه نشین کرد زنا که ناخن کاشتن بایددستکش بپوشن نمیتونن ناخوناشونو به نامحرم نشون بدن با ماسک پوشیدن مجبورن ماتیک نزنن ،می رفتی بیمارستان پرستارا اونقد ارایشکرده بودن ادم فکر میکرد تالار عروسی اومده الان همه جاشونو پوشوندن می بینی دخترم از ویروس بیشتر از خدا می ترسیم،منم پشت تلفن ماتیکمو پاک می کردم هی میگفتم استغفرالله😷🥺😅😅

دیشب با بابا بزرگم تلفنی صحبت می کردم،می گفتم می بینی بابایی این کرونای لعنتی خونه نشینمون کردو از ا ...

یاعلی جدی میگی یا جوکه؟حالا لازم نیس اینهمه ادم بدبختی بکشن نهایت برادران محترم سرشونو نینداختن پایین حل بوا🤔

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣