2777
2789
عنوان

بی بی چک 🤔🤔بباید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

@sara_majidi1993 سارا جون بیا عزیزم 

تو چی میگی 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤩🤩🤩🤩 چنروز عقب انداختی؟

دهم باید میشدم

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
دهم باید میشدم

منم ۱۱ بایدمیشدم

دیروز زدم منفی بود

هنوزم نشدم

امکانش هست چنروز دیگه مثبت شه؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
منم ۱۱ بایدمیشدم دیروز زدم منفی بود هنوزم نشدم امکانش هست چنروز دیگه مثبت شه؟

آره امکانش هست 

مشکلی نداری؟

آره امکانش هست  مشکلی نداری؟

نه هیچی

ده ماهه اقدامم

همیشه سرموعدمیشدم

ولی ته دلم میگه نیستم😭

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
نه هیچی ده ماهه اقدامم همیشه سرموعدمیشدم ولی ته دلم میگه نیستم😭

عزیزم انشالله که هستی استرس نداشته باش بزار دوباره دو روز دیگه بده

عزیزم انشالله که هستی استرس نداشته باش بزار دوباره دو روز دیگه بده

انشالله

برا شمام مبارکت باشه احتمال زیاد بارداری

برامنم دعاکن

انشالله برا شمام مبارکت باشه احتمال زیاد بارداری برامنم دعاکن

مرسی عزیزم 

انشالله

چشم😍😍

هاله دیدم مبارکه منم ۷ باید میشدم و هنوز نشدم...میخام تست بزنم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا