2777
2789
منظور آخری رو متوجه نمیشم میشه توضیح بدین

اینهمه کلیپ رقص ازکادر درمان دراومد ندیدی؟😄

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جاشونو پوشوندن میدونن ک شناسایی نمیشن میگن بزار هنرای دیگمونو نشون بدیم 😂😂😂😂😂😂

دقیقا یکیشو ویشب دیدم ترکیدم اینقد خندیدم دمشون گرم😂

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
چطوری میتونم کاربریمو حذف کنم؟؟

دیدی ک شما ی آقایی ن خانوم نظر خانوما رو راجع بهت فهمیدی حالا میخوای کاربریتو حذف کنی بری حالا تو ک میری فقط خواستم بدونی ماها اونقدرام خر نبودیم داداچ 

برو ب نی نی یار بگو کاربریتو حذف میکنه اینجور صداش کن @نی_نی_یار_3  

دیدی ک شما ی آقایی ن خانوم نظر خانوما رو راجع بهت فهمیدی حالا میخوای کاربریتو حذف کنی بری حالا تو ک ...

ببین . از همون اول هی داری زر میزنی میخوام هیچی بهت نگم . من اگه پسر بودم مث ادم میومدم حرفمو میزدم نیازی به حرف مفت تو نداشتم . فقط برا اینکه امثال توعه مریض که معلوم نیس دوست پسرات چه بلایی سرت میارن که اینقد عقده ای میشی باور کنن مجبور شدم همچیو توضیح بدم و بعدش خواستم پاک کنم که دیدم نمیشه . اگه بابام یا کس دیگه ای هم به هر دلیلی به روزی اینو ببینه . از اونجایی که مث تو خر نیستن میفهمن من تاپیکو زدم و برام بد میشه . دیگه چاک دهنتو ببند تا بیشتر شکلاتیت نکردم 

میخوام کلا کاربریم حذف بشه

ب نظرم داشتن ی زندگی خوب و آرامش بخش و صد البته عاشقانه حق هر کسی هست

و ما با انتخاب درست میتونیم این فرصت رو ب خودمون بدیم.

معلولیت چیزی نیست ک بخواد مانع خوشبختی ما بشه مهم داشتن اخلاق وشرایط اولیه ی خوب هست

ب نظرم این اقا پیشنهادش رو ب دختری ک دوست داره بده و همون اول حتی در زمینه ی معلولیتش هم سنگاش رو وا بکنه تا برای بعد حرف و حدیثی نمونه

تجربه ثابت کرده قیافه در اخلاق حل میشه،چ بسیار زیبارو هایی ک پس از مدت کم از چشم طرف مقابل می افتند 

در کل این فرد بیشتر از هر چیز دیگه باید امیدوار باشه و سعی کنه درست انتخاب کنه.

اینو نوشته بودم ک تاپیک رو قفل کردید گفتم حیفه😀

شما میدونین چطوری میتونم تاپیک یا کاربریمو حذف کنم؟؟

نه شرمنده ام ولی اونطور ک دیدم باید از نی نی یار بخوای

یا برات گزارش بزنن کاربرا

ولی با این ورود گانگسترانه فک نکنم باهاتون همراهی کنن کاربرا😊

بی خیال باشی راحتتره 

عالی بود   

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧