2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو، پخت نان در خانه😜

705 بازدید | 16 پست

بلد نیستم ولی استعداد خوبی دارم 😆یادم بدین.

هرکی تجربه داره یا نکته ای میدونه بگه. مثلا میزان مایه خمیر یه آرد 

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آفریییییین👏👏👏👏👏👏 دستورش هم بزار

مایه خمیر یک ق غ سر پر
شکر 90 گرم ( نصف پیمانه کمتر)
شیر ولرم یک پیمانه (250 گرم)
نمک یک ق مرباخوری
کره 50 گرم
شیر خشک 3 ق غ
تخم مرغ یک عدد
ارد نیم کیلو

مواد لازم برای رومال:
شکر یک ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد
زعفران حل شده یک ق چ
خامه صبحانه یا شیر یک ق غ
(همه مواد رومال باید با هم مخلوط بشه و روی نون کشیده بشه)

شیر باید ولرم باشه طوری که دستتون نسوزه اما گرمیشو حس کنید. یک سوم مقدار شیر رو با یک قاشق شکر و مایه خمیر تو یه ظرف هم بزنید و درشو ببندید ده دقیقه بهش استراحت بدین تا عمل بیاد. تخم مرغ ، نمک، باقیمانده شکر و مخمری که عمل اومده اضافه کنید و هم بزنید و بقیه شیر رو اضافه کنید ارد و شیر خشک رو یه بار الک کنید و با بقیه مخلوط کنید .ده دقیقه خوب ورز بدین. بعد از ده دقیقه کره هم دمای محیط رو بهش اضافه کنید و خوب ورز بدین. ( خمیر خیلی کم چسبناکه اشکال نداره اما اگه خیلی چسبناک بود یکی دو قاشق بهش ارد بزنید 🚫بیشتر نزنید سنگین میشه🚫 ) خمیر رو بپوشانید و یک ساعت و نیم استراحت بدین. بعد یک ساعت  نیم خمیر رو یکم ورز بدین و هر جور دوست دارید ب خمیر شکل بدین و ته قالبتون بذارید باز روی خمیر رو بپوشانید و 40 دقیقه جای گرم استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه. بعد از این مدت روی خمیر رو با مواد رومال رومال زده و بذارید داخل فری که از فبل روشن کردین با درجه حرارت 175 به مدت 30 دقیقه. حردرت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره
نان رو بعد از پخت که از حرارت افتاد داخل نایلون نگهداری کنید.۷

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹