2777
2789
عنوان

🌻چله نادعلی🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 337 پست
قبول باشه🌹 مادرشدنتون هم مبارکه

مرسی عزیزم میشه دعا کنید قلبش تشکیل شهو سالم بیاد بغلم؟هفته دیگه سونو قلب دارم 

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  یادت بود منو دعا کنی؟

سلام عزیزم بله دعا کردم به هرچی میخواید برسید😍اولین نفر شمارو یادم بود،میشه بازم برام دعا کنید بارداریم سالم باشه و نی نیم سلامت بیاد بغلم؟روز تولد امام حسین فهمیدم باردارم 

سلام عزیزم بله دعا کردم به هرچی میخواید برسید😍اولین نفر شمارو یادم بود،میشه بازم برام دعا کنید بارد ...

به سلامتی 

قدمش مبارک باشه انشاءالله 

عزیزم الان قدرِ خواب رو نمی دونی که تا این ساعت بیداری 

چند ماه دیگه که ان‌شاءالله کوچولوی شیرین و شیطونت به دنیا اومد و حسرتِ یه لحظه خواب و استراحت رو کشیدی، قدرِ  الان رو می فهمی، اون کوچولو اینقدر زورگو و قدرتمند هست که با یه وجب قدش ساعتِ خواب و بیداریِ تو رو تعیین می کنه و اختیارِ همه چیت رو به دست می گیره ولی آخرش با یه نگاهِ نمکی و یه خنده ی شیرین خستگی رو از تنت بیرون می کنه و کلی بِهِت انرژی میده، طوری طلسمت می کنه با اون بوی تنش که حاضری براش هر کاری بکنی، وقتی با دستای کوچیکش انگشتت رو محکم توی دستش بگیره احساس می کنی که دستت توی دستِ خداست اینقدر اون لحظه آرامش بخش و دلنشینه😍😍😍

به سلامتی  قدمش مبارک باشه انشاءالله  عزیزم الان قدرِ خواب رو نمی دونی که تا این ساعت بی ...

😍😍😍😍مادر به فداشمرسی عزیزم شما خیلی به من انرژی مثبت میدین هشت ماه منتظر بودم ماه آخر دلم به حرف شما گرم بود و باردار شدم الانم دلم پر از آشوب بود که مشکلی پیش نیاد،قلبش تشکیل نشه ولی بازم انرژی مثبت دادید😍😍😍

😍😍😍😍مادر به فداشمرسی عزیزم شما خیلی به من انرژی مثبت میدین هشت ماه منتظر بودم ماه آخر دلم به حرف ...

مامان کوچولوی مهربون 🤗 همیشه برای خودت تصویر سازیِ مثبت کن، و فکرهای بد به دلت راه نده و از کلمات و جملاتِ منفی استفاده نکن و اونهارو ننویس و تایپ نکن. کلماتی که می گیم و حتی می نویسیم و فکرهایی که توی ذهنمون پرورش می دیم، همگی انرژی و ارتعاش دارن، 

همیشه مثبت فکر کن و توی ذهنت تصویرسازیِ مثبت ایجاد کن، 

لحظه های دلشوره و نگرانی رو با رویاهای شیرین جایگزین کن، تا غرق در لذت و آرامش بشی. 

ببین همین الان تصور کن که یک لیموترشِ رسیده و آبدار رو از وسط نصف کردی و یک بُرِشِ آبدار  از اون رو برداشتی و نمک میزنی و داره آبش می چکه چون خیلی ترش و آبدار هست، بعد چند قطره از اون آب لیمو رو توی دهنت می چکونی. وااااای چقدر ترشه. 

دهنت آب افتاد، نه؟ 

دیدی، 

الان لیمو کجا بود؟ 

توی فکرِ تو. 

ولی تو به لیموی خیالی واکنش نشون دادی. 

افکارِ مثبت و منفی هم همینطور هستن. 

دیر یا زود، تاثیرشون رو توی زندگیمون میزارن. 

ما اربابِ چراغِ جادوی ذهنمون هستیم. پس چه بهتر که به غولِ چراغِ جادومون دستوراتِ مثبت بدیم. 

مامان کوچولوی مهربون 🤗 همیشه برای خودت تصویر سازیِ مثبت کن، و فکرهای بد به دلت راه نده و از کلمات و ...

😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤

💠 • ° •🔸 ◎﷽◎ 🔸• ° • 💠

💠۲۴ام فروردین روز یکشنبه

💠۳۶ام روزچله نادعلی🔸

💠بنیت خانم سادات عزیز 🔸

@kitiiiiii  

💠خونده میشه حاجت رواشین انشاالله

💠ازدستان بی بی دوعالم خانم فاطمه کبری حاجت بگیرید🤲🤲

💠امضای خداوند پای تک تک آرزوهاتون باشه🙏🙏

•┈🔸┈••✾❀💠❀✾••┈🔸┈•