2821
2789

مثلا آجی من از وقتی شیوع کرونا اعلام شده ،مدام داره اخبار اینستا رو پیگیری میکنه و بی بی سی میبینه بعدم تا شکمش درد میگیره میگه نکنه کرونا داشته باشم الان چندبار پشت هم سرفه کردم کرونا نیست؟

حالم بده بی حال و خستم این مرض جدیده رو گرفتم‌فکر کنم😓؟

خلاصه یسره ناله میکنه و میگه کرونا‌دارم 

وجدانا الان باس یه دونه از اینا تو خونه همتون باشه اگر نیست پس خودتون همون فردین

تاپیک جنبه فان داره:*)

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خواهر کوچیکه من از شدت استرس وزن کم کرده شده چوب خشک😭

وای ابجی من خواهر بزرگمه من نکات و رعایت میکنم سرکارم میرم و..ولی اصلا اصلا بیرونم نمیره نمیدونم میخواد از کی بگیره اصلا فکر میکنه کرونا بال داره

زنداداشم

دیگه حالمو داره بد میکنه ب داداشم میگه نرو سرکار داداشمم گفت باشه پس تو برو😐😑دیگه هیچی نگفت 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من شوهرم ازوناست😑😑😑😑😑گاهی دلم میخاد تا میخوره بزنمش🙄

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

خودم☹☹☹۳باررفتم بیمارستان شهرخودمون

یبارم رفتم بیمارستان امام خمینی☹☹همش استرس تنگی نفس قلب درد سردرد‌

رفلاکس معده سوزش گلو😣😣

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
تو خانواده من نیس اما وقتی میریم خونه پدرشوهرم همشون علایم دارن مادرشوهرم که همیشه سردرده و سرگیجه د ...

خودبیمار پنداری همه گیریه 

تو خانواده من نیس اما وقتی میریم خونه پدرشوهرم همشون علایم دارن مادرشوهرم که همیشه سردرده و سرگیجه د ...

مادر شوهر من میگه الکی یه بارون بزنه خوب میشه میخواسته بره خونه دخترش پسراش دعواش کردن 7 تا پسر داره اونم نشسته دیگه نرفته

زنداداشم دیگه حالمو داره بد میکنه ب داداشم میگه نرو سرکار داداشمم گفت باشه پس تو برو😐😑دیگه هیچی ن ...

وای ابجی منم همینه به شوهرش میگه نرو‌ سر کار

من شوهرم ازوناست😑😑😑😑😑گاهی دلم میخاد تا میخوره بزنمش🙄

وای خیلی سخته خواهر منم با بغض نگاه میکنه میگه کرونا گرفتم 😆😑