2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهران نسل اميد رفتم  انوماليمم همونجا رفتم ٥٥٠ انومالي شد ٤٥٠ اكو قلب  ولي كارشون خيلي ...

من بندرعباسم تقریبا بهترین سونوی بندرو رفتم..انگار قیمت مصوبی نداره😐منم فروردین اکوی قلبو انومالی و ازمایش کواد مارکر دارم

استرس دادم همش ..شکر خدا ان تی و ازمایشم همه چی نرمال بود دکترم حساسه 🙁از تو دلی خوشکلت بخواه واسه ماها دعا کنه😘😘

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

کلا با احتمال میگن جنسیتو جنسیت دقیق ۱۶ هقتگی مگر اینکه بری سونوی سه بعدی دقیقشو بت میگه ولی خطرنا ...

من ک تو شهری هسم یه سونو داره ک همه قبولش دارن اونم میگن چهار بعدیه حالا نمیدونم 

من بندرعباسم تقریبا بهترین سونوی بندرو رفتم..انگار قیمت مصوبی نداره😐منم فروردین اکوی قلبو انومالی و ...

اره هركي هرچقدر تيغش ببره ميگيره فقط كافيه يكمم اسمشون معروف باشه

استرس نداشته باش همه چي خوبه خيالت راحت 😊😍

حتما عزيزدلم ان شاءالله همه نيني ها سلامت برسن تو بغل ماماناشون مال من و شماهم همينطور❤️🙏🏼

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
نمیدونم والا من اخرین پریودم ۸ دی بود زدم این اومد

ی بار دیگه بزن اشتباه زدنش ...من دکترمم این تاریخو برا زایمانم زده

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
اره هركي هرچقدر تيغش ببره ميگيره فقط كافيه يكمم اسمشون معروف باشه استرس نداشته باش همه چي خوبه خيال ...

انشالله🤲🏻🤲🏻❤❤مممون گلم😘😘😘

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴