2777
2789
اره دوبار یه بار کلاس اول تو دفتر ناظم قرار بود فلک بشیم چوب و فلک اوردن من از ترس خودم رو خیس کرد ...

اوه😢😥🤕✌عجب آدمایی بودن🤕🤕😒😒

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس دوم هم به خاطر گم کردن کتاب کتابخانه تو  نماز خونه فلک شدم

جدی😳😳😳واقعا چه نامرد بودن😳😳😳😥😥😥😢🤕🤕

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
چند سال پیش..بخاطر حرف گوش ندادن

آخه منم یکبار سر کلاس علوم بخاطر درس بلد نبودن محکوم به چوب و فلک شدم و تا مرز درآوردن کفش و جورابامم پیش رفت،انقدر گریه و التماس کردم که بخشیده شدم،آدم احساس میکنه آبروش میره

من ۱۰ سالم بود بی حجاب رفتم مدرسه بابام وقتی رسیدم خونه گوشمو کشید دستو پامو بسته جوارابامو در آورد بعد با چوب درخت خونمون فلکم کرد نمیتونستم راه برم بابام رو حجاب حساس بود