2789
عنوان

هفت سین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست

اتفاقا به نظرم حالا که تو خونه بیکاریم و هیچ جا نمیتونیم بریم چیدن یه سفره هفت سین خیلی قشنگ میتونه روحیه بخش باشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دارم درست میکنم.

چجوری🙄

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
قابلی نداشت ۱۰تومن👍

🤣🤣ایده ات مال خودت نوموخوام

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

من از این الگو برداری کردم . دقیقا مثل این نتونستم درست کنم!روبان و گلام فرق داره ولی خیلی ناز شد

واسه زیرشم بجای پارچه امسال دادم برام آینه برش بدن هفت سینمو روی آینه میچینم سبزه ماش درست میکنم 

همینو خواستم بخرم گفت 600 تومن 

قیمتشو ک دیدم هنرم جوشید و دست به کار شدم😂کلا 150 تومن واسم خرج برداشت 

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
 ماهی داریم از سال قبل. سبزه هم خودمون گذاشتیم. بقیش هم هر چی تو فروشگاه پایین خونه باشه میگیری ...

😐از سال قبل ماهیتون زنده است؟

اصلانمیخوام تحویل سالو بیدار شم حالاپارسال که اینهمه آب و تاب داشتم چیشد  هرسال گه تراز سال قب ...

فضیلت خانوم چخبر از خزان  

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اتفاقا به نظرم حالا که تو خونه بیکاریم و هیچ جا نمیتونیم بریم چیدن یه سفره هفت سین خیلی قشنگ میتونه ...

اهوم من عاشق سفره چیدنم😁

اصلانمیخوام تحویل سالو بیدار شم حالاپارسال که اینهمه آب و تاب داشتم چیشد  هرسال گه تراز سال قب ...

😮😮😮😮

من از این الگو برداری کردم . دقیقا مثل این نتونستم درست کنم!روبان و گلام فرق داره ولی خیلی ناز ...

واقعا خیلی قشنگ و شیکه اگه اینجوری باشع