2777
2789

محمدحسین

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال اگه اسم بچه اول یه چیز مذهبی باشه که شوهر انتخاب کرده باشه بعد بچه دوم اسمی که خودت دوست داری بذاری با اولی هم خونی نداشته باشه زشته مثلا اولی علی اکبر که علی صداش میکنیم دومی سامیار یا رایان خیلی زشته یا عیب نداره

یه سوال اگه اسم بچه اول یه چیز مذهبی باشه که شوهر انتخاب کرده باشه بعد بچه دوم اسمی که خودت دوست دار ...

دو روز دیگه علی اکبرت حتما اعتراض خواهد کرد که چرا اسم داداشش بروز و شیکه و اسم خودش نه !

عصای پیری شما، عضلات و مفاصلِ شما هستند نه فرزندانِ شما! 💪💕

علی یار منظورته😩

نههههه Eliyar😁😍

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
یه سوال اگه اسم بچه اول یه چیز مذهبی باشه که شوهر انتخاب کرده باشه بعد بچه دوم اسمی که خودت دوست دار ...

نه چه ایراد داره مگه باید حتما اسمها بهم بیان

ولی فکر کنم پسر اولتون بزرگ که بشه شاکی بشه که چرا اسم داداش کوچیکش جدیده ولی اسم اون قدیمی

نه چه ایراد داره مگه باید حتما اسمها بهم بیان ولی فکر کنم پسر اولتون بزرگ که بشه شاکی بشه که چرا اس ...

اونو شوهرم گذاشت من میخواستم بزارم آرین همش استرس دارم بچه بعدی اگه اسمشو رایان یا سامیار بزارم یا چیز دیگه مسخرم کنن

نمیگم خز میشه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...