2777
2789
عنوان

کمپین تحریم مسافرت عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 105 پست
شماره کجا هست ۱۱۳؟ممنون

اداره اطلاعات

خیلی خوب جواب میدن و رسیدگی میکنن

تمام خوشی های زندگیم رو دادم برای دلخوشی پسرام.هر کی بچه نداره به حرمت نام اعظم الهی دامنش سبز بشه
نفر اول خودمم تورو خدااااا شمال نیاین اصلا مسافرت نرید بمونید خونه هاتون همگی

ما میخواستیم بریم قشم شوهرم میگه حالا که نمیشه بریم شمال ...

خونه خالمون اونجاست میگه بریم اونجا😆😅😄😃😂😁😀

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفر اول خودمم تورو خدااااا شمال نیاین اصلا مسافرت نرید بمونید خونه هاتون همگی

اقا اینجوری نگید من هفته اینده قراره بیام هی عذاب وجدان میگیریم دو هفته ام هس قرنطینه ام ک اگر سالم بودم بیام خشکبیجار تو رشت ویلای بابام اونجاس کار واجب داریم هی شمالی ها هم قسم میدن ک نیاید من چ کنم الان😭

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
اقا اینجوری نگید من هفته اینده قراره بیام هی عذاب وجدان میگیریم دو هفته ام هس قرنطینه ام ک اگر سالم ...

نیا

جون خودت برات عزیزه نیا

گیلان کلا کانون کرونا به حساب میاد

نگو ویلای خودمونه تمیزه ، به هرحال وقتی بیای باید بری بیرون و مایحتاج تهیه کنی

انزلی به حدی وضعش خرابه که میگن شهر طاعون زده.

به امار تی وی توجه نکن چیزی که ما از نزدیک داریم میبینیم رو میگم

مگه تی وی اعلام کرد که بابل چه خبره؟؟ نه نگفت اما من میگم که اخطاریه دادن که به جز نانوایی و قصابی و سوپری هیچ مغازه ای اجازه نداره از ۱۲ ظهر به بعد باز باشه 

حالا خودت فکر کن و تصمیم بگیر

این مسیله هیچ شوخی بردار نیست

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نیا جون خودت برات عزیزه نیا گیلان کلا کانون کرونا به حساب میاد نگو ویلای خودمونه تمیزه ، به هرحال ...

ما تهرانیم یعنی از تهران خراب تر؟ 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

@ملکه_عشقمم  

هیچ کس الان از مهمون استقبال نمیکنه نرو خودتو سبک نکن و صاحبخونه رو حرص نده و از  خودت متنفر نکن

همینجا یکی کامنت داده که عمه ش قراره عید بره خونه پدرش کلی هم عصبانی بود میگفت شعور و فهم نداره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ما تهرانیم یعنی از تهران خراب تر؟ 

حتی خراب تر 

باورت نمیشه نه؟

@ملکه_عشقمم     هیچ کس الان از مهمون استقبال نمیکنه نرو خودتو سبک نکن و صاحبخونه رو ...

ویلای بابام خالیه بابام اینا تهران بابا دو سه روزه میخوایم برگردیم 

میشه کمکم کنید .من بلیط گرفته بودم واسه  عید .کنسل میخوام کنم .بلیط هواپیما رو کلا پس میدن .ولی ...

اول تهدید کن بگو که شکایت میکنی. شاید بدون بحث بهت دادن.. 

به آرزوهایت ایمان داشته باش..

حتی خراب تر  باورت نمیشه نه؟

عجیبه اخه من همسرم از چند نفر پرسید ده یار و.... گفتن مشکلی نی میتونی بیای ادم میترسه