2821
2789

میمیرم😥

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

با تهدید میگم خواهرتو بوس کن😊

فان#  شوخی بود من عاشق خواهراشم😍

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اگه بگن مادرشوهرتون کروناگرفته چیکار میکنین؟؟؟؟😈😈😈😈

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
حالا اگه بگن مادرشوهرتون کروناگرفته چیکار میکنین؟؟؟؟😈😈😈😈

میگم عذاب الهی بود انقدر عذاب داد که اینجوری شد🤣🤣🤣🤣🤣 حالا اگه خودمون بگیریم مادر شوهر همینو به ما میگه

میگم عذاب الهی بود انقدر عذاب داد که اینجوری شد🤣🤣🤣🤣🤣 حالا اگه خودمون بگیریم مادر شوهر همینو به ...

شک نکن همینو میگه تازه میگه خداروشکر بچم راحت شد

شک نکن همینو میگه تازه میگه خداروشکر بچم راحت شد

ببین خدا شاهده هر کس تو فامیل پدرشوهرم مریض میشه مادرشوهرم میگه ببین آه من گرفتتش اصلا خودشو مریم مقدس میدونه بعد میشینه پشت این و اون حرف میزنه و دروغ میگه من نمیدونم چرا امام رضا و حضرت محمد همش میرن تو خواب این هی میگه خواب اماما رو میبینم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )