2777
2789

جوووووووووووووووووووووووون

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق (ع) پرسیدم چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد)؟ فرمود می‌گویید:  «صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ عَلَیهِم وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ» عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی، مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگ یه پدر سگی هستم ک ی ماهه گذاشته رفته 😟😟

غصه نداره عزیزم فقط روزی صد بار ذکر به درکککککک رو‌بگو

خودتو‌مشغول کن به یک‌کاری ورزشی کتاب خوندنی

خدایا طعم مادری رو به همه زنای دنیا بچشون خیلی شیرینه🤗🤗
دلتنگ یه پدر سگی هستم ک ی ماهه گذاشته رفته 😟😟

از من به تو نصیحت دلت سنگ کن ولی نه برگرد بهش و نه اگه برگشت اجازه رابطه مجدد بده 

چون اونی ک رفتنو یاد گرفته دوباره و دوبااااره میره 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
هر موقع عکس پروفت رو‌میبینم یه جوری میشم احساس ارامش بهم دست میده😍😇

آرامش کل سایتم من خواهر 😎😎😂😂😂

همه میگن اینو اینو والا

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

منو کمک کنیییید 

ببینید بعد از نزدیکی آ.... به ناحیه تناسلی من خورده . سریع شستم امکان بارداری هست ???سه ساعت بعدسم قرض اورژانسی خپرذم

بخدا خجالت میکشم تایپک بزنم . شرمنده انجام پرسبدم توروخدا راهنمایی کنید میتریم باردار بشم