2777
2789
عزیزم توفر گزاشته بودم

اها   نوش جان 🌹🌸👌

فکر کردم تابه س 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی میخوام ازین بستنیا تو جمع بخورم دست پاچه میشم 😆🤣🤣🤣    تو اتاق میچسبه   یواشکی 🤔🤣😍🤩🥰

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

هشتک#  

#به_عشق_علی_من_بخشیدم

✅(هر کسی پشت سرم غیبت کرد و یا بدی در حقم کرد)

⭕️اگر همگی در یک روز و ساعت خاص جمع شیم و این جمله رو بگیم میلیاردها گناه بخشیده میشه و میتونه باعث از بین رفتن بیماری و مشکلات ما بشه و این روز از ایام الله است

😍بیایید همگی با هم روز ولادت امام علی(ع) هجده اسفند ساعت ۹ شب این جمله رو بگیم من بخشیدم😍

❤️لطفا نشر حداکثری بدید❤️

به این #هشتک بپیوندید👇

#به_عشق_علی_من_بخشیدم