2777
2789
هر کی نوشته باشه مهم نیست الان تو گروه مدرسه ما اومد من اون لحضه رو انگار جلو چشممام رد شد خیلی نارا ...

منم معلمم میفهمم چی میگین اما خب ناراحتی نداره در حال حاضر سلامتیشون خیلی مهمترِ من تو فضای مجازی خیلی بیشتر از قبل هواشونو دارم 

امضات هیلی جالبه 👌

😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که معلمشون تو واتساپ ریاضی وفارسی درس میده تکلیف هم میده میگه نیم ساعت دیگه آنلاین میشم حل کنیداا ...

ما اصلا از معلم خبر نداریم چون نه شمارشو داده نه تو مجازی هست 

منم معلمم میفهمم چی میگین اما خب ناراحتی نداره در حال حاضر سلامتیشون خیلی مهمترِ من تو فضای مجازی خی ...

درس میدید بهشون؟کلاس چندم؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
منم معلمم میفهمم چی میگین اما خب ناراحتی نداره در حال حاضر سلامتیشون خیلی مهمترِ من تو فضای مجازی خی ...

خدا خیرتون بده        معلم پسر من که اصلا خبری ازش نیست حتی شمارشم نداده به کسی 

ما اصلا از معلم خبر نداریم چون نه شمارشو داده نه تو مجازی هست 

مگه قبلا گروه توی واتساپ یا تلگرام نداشتید؟نماینده تون حتما شماره داره ازش

بله عزیزم ششم

روزی چندساعت وقت میذارید؟

مگه قبلا گروه توی واتساپ یا تلگرام نداشتید؟نماینده تون حتما شماره داره ازش

الانم گروه داریم ولی معلم تو گروه نبوده.  چون گوشیش ساده است به نماینده ام شماره نداده چون میگه همسرم حساسه

منم‌معلمم ، گروه تشکیل دادم ، امروز به جان دو تا بچه هام از ساعت ۱و نیم تا ۵ و نیم پای تلگرام بودم ویس دادم و به سوال ها جواب دادم و تمرین دادم و تا آخر شب هم‌تمرین هاشون رو چک کردم و‌جواب دادم.

برای فردا ساعت ۱۱ برای پایه دهم کلاس گذاشتم.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792