2777
2789
عنوان

نظرسنجی لاک ساخت خودم😂💅

1062 بازدید | 32 پست

دلم ی لاک جدید میخاست گفتم حالا برم بیرون بخاطر ی لاک کرو‌نا میگیرم خلاصه این شد ک ب خود کفایی رسیدم...خودم درستش کردم بنظرتون خوشگله؟

ناخن وسطمم شکسته خوشگل نیس واسه همین استیکر گذاشتم روش خخخخ

میدونم عکس لاک اشکال نداره بره گوگل اما دلم نمیخاد بره گوگل😂🤚🏻

تعداد رای : 20
نظرسنجی
خوشگله
13
65%
بد نیست
3
15%
خوشگل نیست اصلا
4
20%
مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چه جوری خودت ساختی؟؟؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بگذار_اسی_جون#  

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

اول نظرسنجی میذارین بعد عکس؟یعنی اول نظر بدیم بعد عکسو ببینیم😄

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘