2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برا همه حالت تهوع هست بعدشم تقریبا شبیه قرنتینه البته برا برادرزادم این طوری بود فقط یه نفر می ر ...

نمی دونین تا کیه؟درطول این چندماه یا مثلا یه هفته بعدش؟

سرطان سینه 

دقیق مث خودشه..سینشو قطع کردن؟؟

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

عزیزم چرا از تو گوگل سرچ نمیکنی.

انجا خیلی اطلاعات مفید و جامع تری بدست میاری.

گام برای سلامتیشان چله زیادت عاشورا حق شناس را بردار و تویش شک نیار.. ان شاا... مطمئن باش جواب میگیری.

نمی دونین تا کیه؟درطول این چندماه یا مثلا یه هفته بعدش؟

برا برادرزاده من طول زمان شینی درمانی بود کلا تو خونه بود فقط یه نفر بهش می رسید اونم دوش می گرفت می رفت پیشش اخه دکترا می گفتن بعد شیمی درمانی ایمنی بدن پایین ترین حد ممکنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

حالت تهوع بستگی به داروش داره عزیزم که چی باشه، قوی باشه ضعیف باشه. فقط تا میتونین مغزیجات بهش بدین و چیزای گرم. کلی گفتم و گرنه قبل شیمی درمانی چیزی لازم نیست بخوره. بعدش هم یه ده دقیقه باید بخوابه سرجاش که سرگیجه ای چیزی نداشته باشه، بعد بلند بشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خدا بهشون همیشه سلامتی بده

مرسی خدا روشکر ۱۲ ساله حتی یه قرصم استفاده نکرده انشاالله مامان شماهم سالم وسلامت باشی بیماران سرطان فقط به روحیه نیاز دارن امید به زندگی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه خداروشکر زیربغلش غدد لنفافیش جراحی کردن

بازم خداروشکرررر...عزیزم آب لبو کلم بروکلی و اسفناج و اینا خیلی واسه بدنشون خوبه گردو پسته 

روزی ی دونه خرما 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
بازم خداروشکرررر...عزیزم آب لبو کلم بروکلی و اسفناج و اینا خیلی واسه بدنشون خوبه گردو پسته  رو ...

ممنونم عزیزم یه پرستار میگفت گردو ضرر داره طول شیمی درمانی 

مرسی خدا روشکر ۱۲ ساله حتی یه قرصم استفاده نکرده انشاالله مامان شماهم سالم وسلامت باشی بیماران سرطان ...

خداروشکر.این ویروس روحیه ی همه گرفت خدا خودش رحم کنه

ممنونم عزیزم یه پرستار میگفت گردو ضرر داره طول شیمی درمانی 

از خود دکترش بپرس گلم آخه ما بهش میدن واسه تقویتش...خواهش گلم انشالا زودی خوب بشه