2777
2789
عنوان

هدیه روز زن😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز جان نخر خب منکه برا شوهرم چیزی میخرم بیشتر برا حال خوب خودمه 

افرین منم دقیقا وقتی براش چیزی میخرم بیشتر خودم ذوق میکنم 

ولی اون همش به من میگه من دوس ندارم کادو بهم بدی برا من کادو نگیر😑😑😑

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
رک بهش بگو. هیچی رو تو دلت نگه ندار که برات عقده بشه. ازش بپرس چرا بهم کادو ندادی

اینو بگم میگه چی دلت میخواد تا برات بخرم....

من دوس دارم خورش برام چیزی بخره نه اینکه خودم بگم

منم کادو نگرفتم امروز بهش گفتم ک ب من روز زن کادو ندادی گف پس او فلش و دستکش واس باشگاه خردی واست چی ...

اینم یه گردنبند استیل یه هفته قبل روز زن گرفته بود نکنه فک میکنه همونو برا روز زن حساب کردم😂😂😊😂

اینو بگم میگه چی دلت میخواد تا برات بخرم.... من دوس دارم خورش برام چیزی بخره نه اینکه خودم بگم

اتفاقا برعکسه. من روانشناسی خوندم با یه مرد باید رک صحبت کنی. نه اینکه غیرمستقیم بفهمونی چون بیشتر وقتا حالیش نمیشه. خیلی هم خوشش میاد که منظورتو واضح بیان کنی

چندسال پیش روز زن بود من شب بعداز کار رفتم پیشش ههوابارونی با موتور هم بودم خیس خیس شده بودم فقط وقت کردم برم گل فروشی سرراهم چندتا شاخه گل بخرم رسیدم خونش گل بهش دادم تبریک گفتم با چ ذوقی رفتم تو گفت این چیه خریدی باید ی چیز قیمتی میخریدی از اونجا بود ک دیگه از روز زن حالم بهم میخوره واقعا متاسفم برای زنای ک روز زن رو تو قیمت کادو می بینن اسم روز زن ک میاد حالم بد میشه

زندگی رسم خوشایندیس زندگی ضرب زمین درضربان دلهاس زندگی هندسه تکرار نفس هاس
اینم یه گردنبند استیل یه هفته قبل روز زن گرفته بود نکنه فک میکنه همونو برا روز زن حساب کردم😂😂😊😂

شک نکن😂😂

بش گفتم تاحالا ناراحتت کردم؟🤔 گف: آره😐 گفتم: کی🤔🙁 گف وقتایی ک ناراحت بودی😁😍
⁦☹️⁩🤷 نکن اینجوری خواهر عب نداره خو چیشده بنده خدا زحمت میکشه و مهربونه و دلسوز صدتا کادو برا خودمو ...

اخه دلم میگیرا وقتی به فکر مادرا هست ولی به فکر من نبود

چندسال پیش روز زن بود من شب بعداز کار رفتم پیشش ههوابارونی با موتور هم بودم خیس خیس شده بودم فقط وقت ...

من تو قیمت کادو نمیبینم تو وقت گذاشتن برا بقیه میبینم 

وقتی برا مادرا هم گل خریده هم شیرینی هم کادو 

پس میتونست حتی شده ۱ شال یا روسری هم برا من میخردید....

وقتی میبینم از ۱ ماه قبل برا روز مادر و پدر و عیدی ها برنامه ریزی میشه ولی برا من هیچی ناراحت میشم

اخه دلم میگیرا وقتی به فکر مادرا هست ولی به فکر من نبود

خوب مادر واجب تره دلشون میشکنه همیشه که برا اونا خرید نمیکنه عزیزم 

همینکه برا مامانتم خریده خوبه 

بالاخره برا شما لباس فلان این چیزا میخره خرید خونه میکنه ولی برای مادرا که همیشه نیست الان موقعیتا یجور شده که واقعا خیلیا ندارن دلت بزرگ باشه بشین فک کن شوهرم هزار تا خوبی داره عب نداره یبار نخریده خوب 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
من تو قیمت کادو نمیبینم تو وقت گذاشتن برا بقیه میبینم  وقتی برا مادرا هم گل خریده هم شیرینی هم ...

من کلی گفتم منظورم شما نبوده ولی اگه اینجوری ک شما میگی باشه نامردیه

زندگی رسم خوشایندیس زندگی ضرب زمین درضربان دلهاس زندگی هندسه تکرار نفس هاس
خوب مادر واجب تره دلشون میشکنه همیشه که برا اونا خرید نمیکنه عزیزم  همینکه برا مامانتم خریده خ ...

اره خدایی خوبی زیاد داره ولی از کادو خریدن متنفره میگه چون نمیدونم چی بخرم بدم‌میاد از کادو دادن خودت بگو چی میخوای تا برات بخرم