2777
2789
دقيقااااا خاطرات فقر واقعا عذاب آوره......

آره.خدا بابا و مامانمو حفظ کنه،خیلی زحمت میکشیدن که ما آب توی دلمون تکون نخوره.واسه همین من از این خاطرات اصلا ندارم ولی وقتی کامنت بچه هارو میخوندم برای خیلیاشون اشک ریختم  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره.خدا بابا و مامانمو حفظ کنه،خیلی زحمت میکشیدن که ما آب توی دلمون تکون نخوره.واسه همین من از این خ ...

خدا نگهدارشون باشه🌹

عاره خيلي سنگينه حتي شنيدنش...........

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تاپیک هایی ک درباره انتظار کشیدنشون برای مادر شدنِ  جزو تاپیک های غمگینن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
خدا نگهدارشون باشه🌹 عاره خيلي سنگينه حتي شنيدنش...........

ممنون بانو.خدا عزیزان شماروهم حفظ کنه  

ممنون بانو.خدا عزیزان شماروهم حفظ کنه    

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# 

واسه امضات🌹

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

من اون تاپیکی ک یه پدر داشت بچشو تنهایی بزرگ میکرد و از خانومای اینجا کمک می گرفت.

خانومش بعد از دنیا اوردن بچه بدون اینکه حتی ببینش بچه رو گذاشت و رفت. این آقا هم تنهایی داشت بزرگش میکرد. فک.کنم بچه اسمش مانلی بود. هیچی نمیدونی و از بچه داری هیچی. خیلی حالم بد میشد وقتی این آقا تاپیک میزد

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#   واسه امضات🌹

ممنونم عزیزم  

انشاالله شماهم هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده  

ممنونم عزیزم     انشاالله شماهم هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده    

تشكر😍💙💚💛💜