2777
2789
عنوان

چ رشته ای خوندید تو دانشگاه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 194 پست
خدا لعنت کنه مافیای ماسک ....البته پر واضحه که کار من نیست کارشمام نیست ....بعیدم می دونم کار عضای س ...

باورم نمیشه بندازن گردن دولت دیگه کار خود مردمه

چون واقعا با چشمای خودم دیدم ماسک ک میرسه به مراکز و تجهیزات پزشکیا چ جوری مردم همرو میبرن اصلا اجازه نمیدن ب ما برسه

الانم ما تو شیفتامون نیروها بیشتر شدن خب تعداد بیشتر تجهیزات بیشتر میخوایم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واژه انگلیسی خاصی و نگفت ک... هر سطح دانشجوی پزشکی یه اسم خاص داره... اونا رو نوشته

بله متوجه شدم نیازی به توضیح نیس😁

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
زیست شناسی عمومی شامل زیست گیاهی وزیست جانوری هست...ینی در زمینه هردو اطلاعات داریم ودر ارشد میتونیم ...

نانو تکنولوژی رو اشتباه نوشتم منظورم زیست فناوری بود😊

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
باورم نمیشه بندازن گردن دولت دیگه کار خود مردمه چون واقعا با چشمای خودم دیدم ماسک ک میرسه به مراکز ...

این دیگه مششگل وزارت بهداشته که منابع هر بیمارستان و تا مین کنه ........نه اینکه از بازار آزاد بخره 

این دیگه مششگل وزارت بهداشته که منابع هر بیمارستان و تا مین کنه ........نه اینکه از بازار آزاد بخره& ...

این چیزا تو کشور خودمون تولید میشه ولی احتکارش میکنن

پس مشکل از مردمه

این چیزا تو کشور خودمون تولید میشه ولی احتکارش میکنن پس مشکل از مردمه

مشگل دولته چون ابزار قانونی .پول و تشکیلات رسمی داره  یک سازمانه ....تولید کننده بر مینای سود می فروشه گرون کردن و... ناعدالتی ولی خوب ....اما نبود تجهیزات فوق ضروری  یک اشگال بزرگ و عمده است مثل اینه که پلیس کمبود اسلحه و فشنگ داشته باشه یا راه آهن مشگل ریل گزاری داشت ه باشه . تعجبم که شما که در متن کار هستید چنین فرمایشی دارین++++

البته یه ریز کلاسی هم اومد طرف😑

بله به همین موضوع اشاره کردم زیرپوستی😆😆

اره نمیشه جمع بست... ولی خیلیاشون ادعا همه چی دونی دارن

خودت میگی ادعا دیگه... پزشکای واقعی اونایی هستن که الآن تو بیمارستانا دارن کار میکنن. یه سری ام که از ترس جونشون استعفا دادن رفتن. اونا فقط واسه کارانه اومده بودن و ادعا داشتن...