دوستان من همراه با همسرم ک مربی قرآن هست قرآن ختم میکنیم برای اموات ..اگر کسی خواست درخواست بده ..هم هدیه ای برای امواتتون میفرستید هم من پولی دستم میاد ...هر ختم قرآن برای اموات ۳۵۰ میگیریم ..دعا ها و زیارت ها هر کدام ۲۰ ..هر ختمی خواستید ۳۰ ..(با رعایت کامل اعراب ..)
دوستان من همراه با همسرم ک مربی قرآن هست قرآن ختم میکنیم برای اموات ..اگر کسی خواست درخواست بده ..هم هدیه ای برای امواتتون میفرستید هم من پولی دستم میاد ...هر ختم قرآن برای اموات ۳۵۰ میگیریم ..دعا ها و زیارت ها هر کدام ۲۰ ..هر ختمی خواستید ۳۰ ..(با رعایت کامل اعراب ..)
تا یکی خودشو اتیش نزنه ول نمیکنن این الکل بازیارو😕
راس میگی اینقدر الکل و وایتکس و اینارو باهم قاطی میکنن آخرش از همونا یه بلا نازل میشه
موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که میشنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم." به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو میفهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه! خوشش آمده بود،پلهها را میرفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!" من هم لبخند میزدم و میگفتم:"یادم هست!یادم هست!"....... 🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید.... 🌹شهادت اتفاقی نیست🌹