2777
2789
عنوان

این الکل رو میشه برای ضد عفونی کردن محیط خونه استفاده کرد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 40 پست
بچہ ھا من الکل میفروشم اتانول ھست نیم لیتر ۲۰ تومن

واقعا دارید ؟

دوستان من همراه با همسرم ک مربی قرآن هست قرآن ختم میکنیم برای اموات ..اگر کسی خواست درخواست بده ..هم هدیه ای برای امواتتون میفرستید هم من پولی دستم میاد ...هر ختم قرآن برای اموات ۳۵۰ میگیریم ..دعا ها و زیارت ها هر کدام ۲۰ ..هر ختمی خواستید ۳۰ ..(با رعایت کامل اعراب ..) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یکی خودشو اتیش نزنه ول نمیکنن این الکل بازیارو😕

راس میگی اینقدر الکل و وایتکس و اینارو باهم قاطی میکنن آخرش از همونا یه بلا نازل میشه  

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

الکل پزشکی هفتاد درصد نه الکل صنعتی

اگر الکل نداری، یه ق غ وایتکس رو در یک لیتر آب قاطی کن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
     راس میگی اینقدر الکل و وایتکس و اینارو باهم قاطی میکنن آخرش از همونا یه بل ...

والا خطرناکه الکل

نمیدونم مردم چرا انقد میترسن

بابااا شما اگه نگران مردن هستین بجای ترس از کرونا درست رانندگی کنین هزار برابر بیشتر کشته میده والا

I am a queen because I have a cute mad king
ن عزیزم :-\   قضاوت# نکنیم

قضاوت نمیکنم ولی دیگه به مردمم هم اعتماد ندارم، وقتی حاضرن از مریضی و مرگ هم نوعشون هم سود ببرن😕

دیگه به کی میشه اعتماد کرد

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
قضاوت نمیکنم ولی دیگه به مردمم هم اعتماد ندارم، وقتی حاضرن از مریضی و مرگ هم نوعشون هم سود ببرن😕 د ...

قضاوت بود دیگہ قضاوت ک شاخ دم ندارہ.

میرم از شھر دیگہ از شرکت الکل میخرم.