2777
2789
عنوان

چی باید خورد ک بواسیر خوب شه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33644 بازدید | 37 پست

بیماری هموروئید در اغلب موارد در اثر مصرف خوراکی های نامناسب و نشستن های زیاد و فشار وارده به مقعد ایجاد می شود. در واقع می توان گفت مصرف خوراکی های نامناسب علت بروز یبوست است و این بیماری می تواند موجب افزایش فشار وارده به مقعد گردد و در ایجاد بواسیر نقش دارد. مصرف خوراکی های حاوی فیبر می تواند در پیشگیری از یبوست موثر باشد، اگر دسترسی به خوراکی های حاوی فیبر ندارید و یا نمی خواهید از آنها استفاده کنید می توانید ملین های طبیعی را جایگزین آن نمایید. رژیم غذایی مناسب افراد مبتلا به بواسیر به این شرح است :

• آب :مصرف زیاد آب برای افراد مبتلا به بواسیر و سایر افراد توصیه می شود. آب می تواند از دو طریق به درمان یبوستکمک نماید. اولاً با مصرف آب مدفوع نرم شده و یبوست ایجاد نمی شود، دوماً برای اینکه فیبر بتواند عملکرد خود را به درستی انجام دهد نیاز به آب کافی در بدن دارد. شما می توانید برای درمان یبوست آب و نمک اپسون را مخلوط نموده و هر روز چند دقیقه در آب بنشینید. نمک اپسون باعث خروج آب از عروق خونی شده و التهاب ناشی از بواسیر را کاهش میدهد.
  • ویتامین K : نقش این ویتامین در بدن کمک به انعقاد خون است و می تواند دردرمان بواسیر نیز مفید باشد. از منابع ویتامین K می توانیم به سبزیجات دارای برگ سبز، اسفناج، کلم پیچ، کاهو، مارچوبه اشاره کنیم.
  • ویتامین C : مصرف ویتامین C در کاهش التهابات ناشی از بواسیر مفید است و به احیای بافت های آسیب دیده ناشی از بواسیر کمک می کند. برای مصرف این ویتامین از دوز کم این دارو استفاده نمایید و به تدریج به میزان آن بیافزاید تا از اسهال نیز پیشگیری شود.
  • ملین های گیاهی : برای درمان بواسیر مصرف پسلیوم یا اسفرزه در صورتی که از فیبر گیاهی استفاده نمی کنید توصیه می شود. برای این منظور می توانید روزانه 1 الی 3 قاشق غذاخوری اسفرزه را در آب حل نموده و میل کنید.
  • منیزیم : مصرف منیزیم از این جهت حائز اهمیت است که می تواند در حفظ آب روده موثر باشد و با دارا بودن خاصیت ملین موجب نرم شدن مدفوع شود. مصرف روزانه این ملین بین 300 تا 600 گرم می باشد.
  • میوه های ریز : مصرف میوه هایی مانند شاه توت، تمشک، بلوبری، توت فرنگی، گیلاس و …به سبب دارا بودن مقادیر زیادی از فیبر می تواند در درمان بواسیر یا هموروئید موثر باشد. ترکیبات موجود در این میوه ها به درمان التهاب و تقویت جداره های عروق خونی کمک ویژه ای می نماید. فلاونوئیدها موجود در این میوه ها در کاهش درد و خونریزی نیز مفید خواهد بود. به علاوه این ماده در کاهش خارش های موضعی و پیشگیری از عود بیماری نیز موثر است.هر چه میزان رنگ توت تیره تر باشد میزان آنتی اکسیدان یا فلاونوئیدها بیشتر است.
و خدا هست ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به طور کلي غذاي بيماران هموروئيدي بايد شامل موارد زير باشد:

فيبر: فيبر در جلوگيري از بروز يبوست نقش موثري دارد. غذاي غني از فيبر، حرکات روده را افزايش مي دهد و به ايجاد مدفوع نرم و دفع راحت تر کمک مي کند، در نتيجه به ديواره هاي مقعد آسيبي وارد نمي شود همچنين فيبر از فشار زياد براي دفع جلوگيري مي نمايد.

غذاهاي غني از فيبر:

1- غلات کامل: اين غلات عبارتند از: برنج، ذرت، جو، گندمو... که حاوي فيبر بالايي هستند در ميان آن ها جو، حاوي فيبر قابل حل مي باشد و مي توان از آن به ويژه در صبحانه استفاده نمود.

مکمل هاي حاوي سبوس نيز در جلوگيري يا بهبود هموروئيد نقش موثري دارند.

و خدا هست ....
وای خدا ب دادش برسه من 3هفته اینجور شدم تازه 3 روزه ک خوب شدم همه دارویی هم خوردم خوب نشد فقط ر ...

ولی بیرون زدگی که خوب نمیکنه بایداونو جراحی کنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

2- حبوبات:
حبوبات (مانند عدس، لوبيا، نخود و لوبياي سويا) غذاهايي غني از فيبر مي باشند.

3- ميوه ها: اگر چه ميزان فيبر محتوي ميوه ها به اندازه غلات يا حبوبات نمي باشد، اما ميوه ها نيز حاوي مقدار زيادي فيبر هستند. ميوه هاي غني از فيبر شامل پرتقال سیب انجیر توت فرنگی کیوی موز گلابی انگور    مي باشند.

4- سبزيجات: سبزي ها هم غني از فيبر هستند و در ميان آن ها مي توان به هویج سیب زمینی اسفناج و کنگر فرنگي اشاره نمود.

و خدا هست ....

5- مغزها: گردو، بادام و... نيز مقداري فيبر دارند.

مصرف بعضي از غذاها و سيگار بايد در اين افراد با احتياط صورت بگيرد:

1- غلات تصفيه شده: اين دسته از غلات قسمت قابل توجهي از فيبر خود را از دست داده اند، بنابراين مصرف برنج سفيد، نان سفيد يا پاستا براي اين افراد توصيه نمي شود.

2- شکرهاي تصفيه شده: علاوه بر جنبه چاقي، شکرهاي تصفيه شده حاوي ميزان کمي فيبر هستند و موجب بروز يبوست مي شوند. کيک ها، شکلات شيريني جات داراي اين دسته از شکرها هستند که بايد از مصرف آن ها اجتناب نمود.

3-

غذاهاي تند: غذاهاي تند درد اين بيماران را بيشتر مي نمايند، در نتيجه اين افراد بايد از مصرف خردل يا سُس هاي تند اجتناب کنند و به جاي آن ها از گياهان براي ايجاد طعم در غذا استفاده نمايند.

4- غذاهاي نمک سود شده: مصرف نمک به مقدار زياد براي بيماران مبتلا به هموروئيد بسيار مُضر مي باشد. به طور کلي غذاهاي آماده براي اين بيماران نامناسب هستند در نتيجه اين افراد بايد از مصرف زيتون و ساردين هاي نمک سود شده و ساير غذاهاي غني از نمک اجتناب نمايند

و خدا هست ....

من چند روزه خونریزی مقعد دارم خیلی میترسم 😥🤒🤕😟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫