2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله عزیزم امیدوارم همونطوری بشه که میخوای😍😍 باور کن انگار تازه متولد شدم

ان شاالله عزیزم میدونم عزیزم چی میگی قشنگ درکت میکنم ان شاالله همیشه خوشحال باشی 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
ان شاالله عزیزم میدونم عزیزم چی میگی قشنگ درکت میکنم ان شاالله همیشه خوشحال باشی 

الان میخوام واسه حاجت خودم دعا کنم و نماز بخونم.حتما برات دعا میکنم عزیزم فردا خبرای خوب بهت برسه❤

نی 
الان میخوام واسه حاجت خودم دعا کنم و نماز بخونم.حتما برات دعا میکنم عزیزم فردا خبرای خوب بهت برسه❤

ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنو مرسی عزیزم بخدا اینو گفتی اشکم دراومد یا خدا عشقمو کمک کن 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنو مرسی عزیزم بخدا اینو گفتی اشکم دراومد یا خدا عشقمو کمک کن 

غصه نخور عزیزم

متاسفانه الان همه درگیرن

مام از سال ۹۶ میخوایم ازدواج کنیم.اول که خانواده ها مخالف بودن الانم که موافقن دیگه انقد گرونیه پولمون به هیچی نمیرسه😢

نی 
غصه نخور عزیزم متاسفانه الان همه درگیرن مام از سال ۹۶ میخوایم ازدواج کنیم.اول که خانواده ها مخالف ...

دلتنگم خیلی زیاد قرار بود امروز کارش درست بشه بیاد که بمیرم الهی سنگ انداختن تو کارش خدا کنه فردا دیگه الکی بهونه نگیرن کارش درست بشه بیاد پیشم ان شاالله عزیزم کار شما هم درست میشه ازدواج میکنید خوشبخت میشد اره وحشتناک شده وسایل ها ما میخوایم یه لباسشویی بخریم هر روز که زنگ میزنیم قیمت میگیریم همش تغییر میکنه صبح یه قیمته عصر یه قیمت دیگه 

ببین عزیزم‌نمیدونم واقعا تاثیر اون بود یا چی ولی این کلا بلاکم کرده بود هیچ راه تماسی نداشتم تله پ ...

سلام ببخشید چه جوری خاطرات رو یادش آوردید یعنی خاطره ها رو تعریف کردید و همون طور که در حال ریلکس بودید خواسته هاتون و این که ببخشتتون رو به زبون آوردید؟