2777
2789
عنوان

پودر ترومام

| مشاهده متن کامل بحث + 47211 بازدید | 43 پست
نپرسیدی مثلا مواد غذایی؟؟؟

تو اینترنت بزن میگه چه چیزایی اینا همش شانسیه حتی من عرق کاسنی زیاد یمخورم زردی نگیره ولی میگن ربطی نداره اصلا 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره منم‌شنیدم .ولی ب حرف قدیمیا ادم باید گوش داد.اونام بد نمیگن

اره درسته اونا تجربشون خیلی بیشتره 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
تو اینترنت بزن میگه چه چیزایی اینا همش شانسیه حتی من عرق کاسنی زیاد یمخورم زردی نگیره ولی میگن ربطی ...

امابنظرم کاسنی واقعا جلوگیری میکنه از زردی، من بچه اول نخوردم زردی گرف، اما دوتای دیگرو ماه آخر شبی یه استکان میخوردم. هم زردی نگرفتن، هم پوستشون روشن‌تر شد

امابنظرم کاسنی واقعا جلوگیری میکنه از زردی، من بچه اول نخوردم زردی گرف، اما دوتای دیگرو ماه آخر شبی ...

من از اول بارداریم خوردم و میخورم 

من از اول بارداریم خوردم و میخورم  

همون ماه اخرهم کفایت میکنه، چون جایی خوندم نباید افراط بشه درخوردنش

کلا هرچیزی به اندازه خوبه... 

ان شاله سلامت زایمان کنین

همون ماه اخرهم کفایت میکنه، چون جایی خوندم نباید افراط بشه درخوردنش کلا هرچیزی به اندازه خوبه...&nb ...

من شنیدم سبب خونرسانی به جنین میشه میخوردم از اول ولی خیلی کم مثلا هفته ای یبار دو هفته یبار ولی این دوماه خر رو مرتب میخورم 

من شنیدم سبب خونرسانی به جنین میشه میخوردم از اول ولی خیلی کم مثلا هفته ای یبار دو هفته یبار ولی این ...

خب اگه کم خوردی که عب نداره عزیزم.. خداخودش مواظب خودت و فرشته ت هست💕

دیشب دو قوطی ترومام گرفتم  گفتم از این به بعد روزی دوبار بخورم که وزنش بالا بره این دو هفته ای که خوردم خودم که وزن کم کردم  خداکنه بچه اضافه کرده باشه هنوز نرفتم ببینم وزنش چقد شده ۳۲ هفته ۲۲۰۰بود وزنش 

خب اگه کم خوردی که عب نداره عزیزم.. خداخودش مواظب خودت و فرشته ت هست💕

الانم شبی یه استکان میخورم چون گرمی زیاد میخورم میگم گرمی غذارو بگیره 

دیشب دو قوطی ترومام گرفتم  گفتم از این به بعد روزی دوبار بخورم که وزنش بالا بره این دو هفته ای ...

نگران نباش،، دوهفته آخر بیشتر وزن میگیره. 

من بستنی و انجیر و دلستر خیلی میخوردم

نگران نباش،، دوهفته آخر بیشتر وزن میگیره.  من بستنی و انجیر و دلستر خیلی میخوردم

منم خیلی دلستر و بستنی و کباب خوردم وزنش خوبه میخام بالا بره خیلی