2777
2789
عنوان

چشم کلاج های۲😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 225 پست
سلام عزیزه دلم خوبی 😍😍چ خبرا چ عجب رخ‌نمایان کردی خاله جون😉

واااااااااااااااي عشقمممممم😍😍😍😍😍😍😍

فكرشم نميكردم باشي❤️

واقعا حضورت الزامي بود امشب

تو موسس كلاج هايي

پايه گزارموني😂

بقيه رو يادته؟بتگي؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خااااااانوووووووم😍😍😍😍 چ حس خوبيه ياد تاپيكمون بخير يلحظه رفتم تو ياد و خاطر اون شبا.....

یادت ب شلوار همیشگی من نیوفتاد؟ 😂😂😂😂

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
الهی😍غذابود ک میسوخت رو‌اجاق😂😂😂😂😂😂

يادش بخيررررررر واي هلاك اون روزااااام بخدا قسممممم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
واااااااااااااااي عشقمممممم😍😍😍😍😍😍😍 فكرشم نميكردم باشي❤️ واقعا حضورت الزامي بود امشب تو موس ...

من چی🙄🙄🙄

من دوباره جمعتون کردماااااا

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
سلام... بالاخره یه کلاج پیداشد...

سلام عزیزم خوبی؟ من شمارو خاطرم نیست

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
یادت ب شلوار همیشگی من نیوفتاد؟ 😂😂😂😂

بلههههه يادم افتاد😂

يادم ب٨٥ها محترم افتاد 

يادته خانومم بودي؟😍😂😂😂😂

عخشم بودي

من چی🙄🙄🙄 من دوباره جمعتون کردماااااا

تشكل😂😍

سلام من دكتره دوستتون هستم😐خوب نيست حال دوستتون اصلا😂

چش شده باز 😂💋

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!