2777
2789
عنوان

چشم کلاج های۲😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 225 پست
اها زودتر بگید خب خیلی ممنون😂😂

خواهش🌹

يه خواهش ديگه موهاتو نبافش.....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂چشم نمی بافم الان بازه...............چه قدر از این اهنگ خوشم میاد     چه خبر چیکار ...

عاره بامزه س😍

هيشي سايت گردي.....

قرنطينه ايم كه....لعاقل تو سايت دور دور كنيم دلمون وا شه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اهوم     اره   ......اره باز سایت خوبه    

من يبار امضاتو ديدم قبلنا گفتم واه اين دختر چرا انقد.....

ميذاره؟! اينا.......مال منن فقط😂

😂😂😂چی میذاره چی واسه تو؟من نفهمیدم😂😂😂

اين نقطه ها......

اولين شخصي هستي ك ميبينم زياد استفاده ميكنه

اين نقطه ها...... اولين شخصي هستي ك ميبينم زياد استفاده ميكنه

اها اره من استفاده می کنم😂😂😂......دوست پسرم ولی رو اینا حساسه میگه نذار خوشم نمیاد  

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
اها اره من استفاده می کنم😂😂😂......دوست پسرم ولی رو اینا حساسه میگه نذار خوشم نمیاد    

من عااااشقشونم.......

همه جا باهامن......

ماله منن😐

😂😂😂نه من دیگه عاشقشون نیستم اره باحالن...........نه واسه منم هستن    

عهههه عسل😐اينا ماااال منن

تاماااااام.....

نخیر...........    

نه نه نه..............................................

نه نه نه..............................................

................................................................................................................................................................................................................................................................................

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................