2777
2789
عنوان

انقدر کرونارو بزرگ نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 56 پست
من انفولانزا گرفته بودم ماه پیش  میگن از انفولانزا کمتره شدتش

فقط شما باید سیستم ایمنی بدنتو تقویت کنی چون ب احتمال زیاد بعد مریضی ضعیف شده

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

آفرین معلومه  حرفهای  صدا و سیما روت  تاثیر داشته و تونستن  به همچین باوره غلطی برسوننت👌  

کرونا# جدی بگیرین لطفاً

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شما اهل کجایی ولی اینجا هرروز خبر فوت ادمای معروفو داریم میشنویم . حالا بقیه مردم عادی ک کسی نمیشناستشون هیچی .

قبر گروهی کندن اینجا . میفهمی این یعنی چی؟

اصلا شوخی نیست دوست عزیز .بلکه فاجعس

راستشو میگم من خیلی استرس دارم باردارم و یه بچه 4ساله دارم همش خونه ایم ولی شوهرم میره سرکار از تا ...

وای دختر دقیقا وضعیت منو داری ،منم یه بچه ۴ ساله دارم و باردارم وشوهرم هم کارش طوریه که با مردم زیاد سرو کار داره خیلی استرس دارم من ۷ ماهمه شما چند ماهته ؟؟

پسرام همه دنیای منن 😍😍
آفرین معلومه  حرفهای  صدا و سیما روت  تاثیر داشته و تونستن  به همچین باوره غلطی ...

قرار نیس خودمونو جر بدیم که 

رعایت یه سری اصول عقلی 

تقویت سیستم بدن با تغذیه 

همین و بس احیانا اگرم گرفتیم استراحت و رسیدگی و یه سری تغذیه مناسب باز جوابگوعه 

خواهش میکنم انقدر تنش رو زیاد نکنین خیلی بیماری شاخی نیست همه چیز همونطور ک گفتم هست

نمیدونم شما اهل کجایی ولی اینجا هرروز خبر فوت ادمای معروفو داریم میشنویم . حالا بقیه مردم عادی ک کسی ...

کدوم شهری؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
راستشو میگم من خیلی استرس دارم باردارم و یه بچه 4ساله دارم همش خونه ایم ولی شوهرم میره سرکار از تا ...

شوهر منم سرکاره با ماسک و دستکش میره یه چایی هم نمیخوره برمیگرده یه راست دست و صورتشو میشوره قبل از دیدن ما

من دیروز حس کردم گلوم میسوزه مخصوصا وقتی چیزی میخورم قبل خواب دو قاشق عسل قورت دادم امروز دیگه چیزی حس نکردم 

ما ک تو خونه ایم سخت نمیگیرم فقط ب پول دست نمیزنیم و دستاموتو زود ب زود میشوریم همین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز