2777
2789
عنوان

انقدر کرونارو بزرگ نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 56 پست
من انفولانزا گرفته بودم ماه پیش  میگن از انفولانزا کمتره شدتش

فقط شما باید سیستم ایمنی بدنتو تقویت کنی چون ب احتمال زیاد بعد مریضی ضعیف شده

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

آفرین معلومه  حرفهای  صدا و سیما روت  تاثیر داشته و تونستن  به همچین باوره غلطی برسوننت👌  

کرونا# جدی بگیرین لطفاً

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم شما اهل کجایی ولی اینجا هرروز خبر فوت ادمای معروفو داریم میشنویم . حالا بقیه مردم عادی ک کسی نمیشناستشون هیچی .

قبر گروهی کندن اینجا . میفهمی این یعنی چی؟

اصلا شوخی نیست دوست عزیز .بلکه فاجعس

راستشو میگم من خیلی استرس دارم باردارم و یه بچه 4ساله دارم همش خونه ایم ولی شوهرم میره سرکار از تا ...

وای دختر دقیقا وضعیت منو داری ،منم یه بچه ۴ ساله دارم و باردارم وشوهرم هم کارش طوریه که با مردم زیاد سرو کار داره خیلی استرس دارم من ۷ ماهمه شما چند ماهته ؟؟

پسرام همه دنیای منن 😍😍
آفرین معلومه  حرفهای  صدا و سیما روت  تاثیر داشته و تونستن  به همچین باوره غلطی ...

قرار نیس خودمونو جر بدیم که 

رعایت یه سری اصول عقلی 

تقویت سیستم بدن با تغذیه 

همین و بس احیانا اگرم گرفتیم استراحت و رسیدگی و یه سری تغذیه مناسب باز جوابگوعه 

خواهش میکنم انقدر تنش رو زیاد نکنین خیلی بیماری شاخی نیست همه چیز همونطور ک گفتم هست

نمیدونم شما اهل کجایی ولی اینجا هرروز خبر فوت ادمای معروفو داریم میشنویم . حالا بقیه مردم عادی ک کسی ...

کدوم شهری؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
راستشو میگم من خیلی استرس دارم باردارم و یه بچه 4ساله دارم همش خونه ایم ولی شوهرم میره سرکار از تا ...

شوهر منم سرکاره با ماسک و دستکش میره یه چایی هم نمیخوره برمیگرده یه راست دست و صورتشو میشوره قبل از دیدن ما

من دیروز حس کردم گلوم میسوزه مخصوصا وقتی چیزی میخورم قبل خواب دو قاشق عسل قورت دادم امروز دیگه چیزی حس نکردم 

ما ک تو خونه ایم سخت نمیگیرم فقط ب پول دست نمیزنیم و دستاموتو زود ب زود میشوریم همین