2821
2789
عنوان

مادر شوهرمو چشم کردم ☹

271 بازدید | 20 پست

اومدم پیش مادر شوهرم ی ساله دارم تنهایی بچه هامو‌نگه میدارم خیلی سختم بود این ی ماه اومدم پیشش کلی کمکم کرد 😫خیلی خوشحال بودم ک استراحتم بیشتر شده ...خریدامونو اون میکنه نیاز نیست برم بیرون .....تا دوروز پیش خواست برا برا بچه هام خرید کنه ...بهم گفت شلوارمو از سر بند بهم بده رفتم شلوارو بهش بدم با خودم نگاه ب جنسش کزدم گفتم عجب جنسی داره...بعد هیکلشم خیلی خوبه ...عین جنیفر لوپز میمونه خیلی بهش میومد😑😑رفت بیرون وقتی برگشت پاش پیچ خورده بود افتاده بود زانوش کامل زخم شده بود شلوارش پاره شده بود ....بعد ی دوسه ساعت دیدم داره صدام میزنه اصلا نمیتونست تکون بخوره بردمیش دکتر گفت رباط پاش کش اورده واستخونش مو برداشته....کلا همینجوریم وقتی ی خوشی میاد سراغم انقد کیف میکنم ک حتی خودمم چشم میزنم ...وقتی ی مدت مریض نمیشم و میگم اخی مریض نشدم فرداش مریض میشم ...درباره نزدیکانم هم همینطور یا وقتی ی موقعیت مالی نصیبمون میشه  و کیف میکنم فرداش ی اتفاق میوفته باید خرجش کنیم یا موقیعت از دست میره ....باید چیکار کنم؟

بعد از ۳ ماه دوباره عضو شدم😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چیزی تعریف نکن منم همینطور ولی چشام شور نیست اصلا

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

من چشم بزن عزیزم

گلم من انقدر بدبختی دارم درسم کارم پرستاره دوسال کنکور دکتری میدم قبول نمیشم زندگیم شوهرم بهم بده انقدر بده  قدر نشناس مادرش وخواهرش هرچی میگن گوش میده

واقعا راست گفتم یدونه درموردم توذهنت فکرکن ممنون 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

وان یکاد و ایت الکرسی زیاد بحون اصن مدام رو زبونت باشه

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

دعای چشم زخم رو همش بخون.مخصوصا اگر چیزی به دلت خوش میاد برا اون بخون

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
میشه قوم شوهرمنم چشم کنی؟خدایی میگماشوخی نمیکنم

منم ازش خواستم😀😁😂🤣

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه