2777
2789
عنوان

انقدر عکس گزاشتین پاشدم از خریدام عکس گرفتم😎😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 7582 بازدید | 208 پست

بزار عزیزم مبارکت‌باشه 🌹

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش منم بهمن میخریدم سرم کلاه رفتتتت😭😭😭

ایشالا هممون ماه دیگه همین موقع داریم جمع میکنیم که با خونوادمون برنامه سیزده بدر بچینیم بعدشم میریم توی یه فضای طبیعت و بعد از اینکه با توپ والیبال بازی کردیم و حسابی کثیف شدیم میشینیم چی توز موتوری میخوریم و انگشتمونم میکنیم تا ته تو حلقمون و آخر پفکو لیس میزنیمو اصلا هم نمی ترسیم که کرونا بگیریم چون شکستش دادیم 😂❤💪💪

انرژی_مثبت#  

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

دوستای گلم میشه بایید تاپیک آخرم لططططفا  

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
کانل تلگرام معتبر سراغ دارید؟

بچه ها خیلی معرفی کردن تلگرام . من خودم دو تا اینستا دارم . 

من خودم از پارسال عید هنوز منتظرم کیف و کفشمو بیارن🤣🤣🤣

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

بزار دیگه😒

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
ایشالا هممون ماه دیگه همین موقع داریم جمع میکنیم که با خونوادمون برنامه سیزده بدر بچینیم بعدشم میریم ...

خداازدهنت بشنوه من دلم واسه هیچی نمیسوزه جز کنسل شدن ۱۳بدراصلا افسردگی گرفتم ازالان

کلاه چرا ما که جایی نمیریم😐

اخه عیدمون کلا کنسل شد حداقل لباسای نورو میریختم دورم باهاشون خوش بودم😂😂

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
خداازدهنت بشنوه من دلم واسه هیچی نمیسوزه جز کنسل شدن ۱۳بدراصلا افسردگی گرفتم ازالان

نه گلم کی گفته کنسل میشه اصلاهم نمیشه 🥰

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔