2777
2789
سونوگرافی هفته 28 هستش اخه تو سونو معمولا تشخیص میدن که بچه وضعیتش خوبه یا نه.نمیدونم چی کار کنم

تو رو خدا بهداشتو رعایت کن پس عزیزمم. دستکش و ماسک و .. اومدی خونه هم سریع برو حموم و الکل و ضدعفونی کننده فراموش نکن

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌
سونو رشد جنینه گلم؟؟اره برو مراقب باش فقط

یه سوال چون هفتت از من بالاتره میپرسم..من دیروز باید میرفتم چکاپ واسه دیابت باردیو چیزای دیگه  ولی از ترسم نرفتم اگه نرم بعدن میتونم این چکاپو بدم یا نه؟خیلی میترسم بیرون برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال چون هفتت از من بالاتره میپرسم..من دیروز باید میرفتم چکاپ واسه دیابت باردیو چیزای دیگه   ...

خانمی اره برو یه ازمایشگاه خصوصی!!

برای من که چهارمرحله ای نوشته بود یعنی بعد ازمایش ناشتا سه بار هر یک ساعت باید میرفتم

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
به سلامتی عزیزم.به دستگاه سونو الکل زد؟یا فقط همون ژل؟

نه ژل زد فقط

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …
تو رو خدا بهداشتو رعایت کن پس عزیزمم. دستکش و ماسک و .. اومدی خونه هم سریع برو حموم و الکل و ضدعفونی ...

دستکش و ماسک دارم سونوی خصوصی هم میرم ولی بازم شلوغه و مردم میچسبن بهم.این قسمتشو نمیدونم چیکار کنم.بعد از خود دستگاه سونو هم میترسم که منتقل کنه

دستکش و ماسک دارم سونوی خصوصی هم میرم ولی بازم شلوغه و مردم میچسبن بهم.این قسمتشو نمیدونم چیکار کنم. ...

به نظرم با دکترتون مشورت کنید

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌