2777
2789

خنده دارترین کاری که از بچه هاتون دیدین چی بوده

من از عقرب نمی ترسم اما از نیش می ترسم از گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم

کلا کاراش رو مسخره بازیه😂😂

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که بچه ندارم ولی بچه خواهرم برای اینکه حرص ابجیشو در بیاره نشست رو صورت عروسکش گ.و.ز.ید😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

پسر ۱سال ونیمم وقتی باباش میره سرنماز میره مهرو برمیداره و فرار میکنه میره یه گوشه میخوره 

دیروز شوهرم ۱۰بار گفت الله اکبر تا ما فهمیدیم عاغا باز مهرو برده رفته پشت مبل قایمکی میخوره بعد ک رفتیم بالا سرش میخنده

زیادبودجدیدترینش دیروزبرده لودمش سونو دستکش وماسک زده بودم براش بعددستشو خواست بزنه به دیواربلندگفتم دست نزن یهو اخم کرد گفت زشت دادنزن همه دارن نگات میکنن خجالت نمیکشی (مثل آدم بزرگاگفت هم دلم براش غش کرد هم خندم گرفت 5سالشه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

دخترم دوسه سال پیش که4، 5ساله بود گفت مامان گفتم بله گفت به شرطی همه شوهر کنن ومن بمونم

یه شوهر اِفریقایی سیاه گیرمن بیاد😂😂😂😂

از این حرفای خنده دارزیادمیزنه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

دیشب تو TV گفت کلاغ پر گنجشگ پر شوهر پر

رفته بود انگشتشو گذاشته بود رو صفحه تلویزیون کلاغ پر بازی میکرد . آهنگشو درمیاورد 

11 ماهشه

مامانش فداش  

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
دخترم دوسه سال پیش که4، 5ساله بود گفت مامان گفتم بله گفت به شرطی همه شوهر کنن ومن بمونم یه شوهر اِف ...

😂😂😂😂

من از عقرب نمی ترسم اما از نیش می ترسم از گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم