2777
2789
دوستان عزیزم برای دیدن طرح ها و سایر کالاها به لینک زیر مراجعه بفرمایید
http://www.dorad.persianblog.ir
سوالی باشه در خدمتم
از روزهای تکراری ، استفاده ای غیر تکراری بکنید....شاید هدف از اینهمه تکرار، همین باشد . . .
سحر جان ست های لحاف 8 تکه کاور نیستند روی لحافش دوخت خورده عزیزم
تخفیف هم ندارن چون قیمت من قابل مقایسه نیست با نمونه های مشابه چون من همسرم تاجرشونه و دست اول و بدون واسطه میفروشم. ضمن اینکه با دلار ارزونتر از حالا وارد شدند
ورونیکا الان هر ست 8 تکه رو میده 860 تومان
عزیزم ارسال به شهرستان نمیرسم. ادرس یک اشنا تو تهران بده تا من به ایشون تحویل بدم و بعد خودتون به هم پست کنید
همه مشتری های شهرستان من همین کار رو میکنند
از روزهای تکراری ، استفاده ای غیر تکراری بکنید....شاید هدف از اینهمه تکرار، همین باشد . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت اگر بسته بندی ست هست توی ساک هستند ست ها
اگر خواستی سفارش بدی باید ادرس یک اشنا توی شهر تهران رو بدی عزیزم
اگرم منظورت از دهکده توی کرجه میتونم توی ازادی با ایشون قرار بذارم و ست رو تحویلشون بدم. واگرنه خارج شهر تهران هزینه پست یا پیک یا اژانس با خودتونه
من برای خیلی از مشتری های کرج تو ازادی قرار میذارم تا سفارششون رایگان به دستشون برسه و بنده خداها نخوان جدا هزینه بدن