2821
2789
عنوان

دندون عقل😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 21 پست
اسپری بزن دردشو ساکت میکنه سر میکنه نمیفهمی... تا دردش شرو شد بازم بزن... از قرص خوردن بهتره... اخه ...

آره

دستت درد نکنه عزیزم⁦❤️⁩

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچندساعت بخورم😭؟

من چون اصلا دوس ندارم زیاد قرص بخورم فقط‌ دو شب موقع خوابیدن خوردم بقیشو دردشو تحمل کردم. ولی کلا هر قرصی باید ۶ ساعت یبار بخوری

با آب نمک دهنتو شستشو بده یا قطره پرسیکا استفاده کنن کمک میکنه

دکترم ی دهانشویه کلرهگزیدین داد اونم خوبه اگه خواستی

من چون اصلا دوس ندارم زیاد قرص بخورم فقط‌ دو شب موقع خوابیدن خوردم بقیشو دردشو تحمل کردم. ولی کلا هر ...

بعد چندروز خوب شد؟

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
برا من یک هفته درد وحشتناک داشت به حدی ک فکمم درد گرفته بود و نمیتونستم دهنمو باز کنم غذا بخورم. ولی ...

دقیقا منم اینجوریم

نمیتونم دهنمو باز کنم

دعا کن خوب شه ماله منم😔