2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 51 پست
ميبيني چقدر بده حساسيت داريم من كه سردرگمم به نظرم بايد اول بارداري انتخاب ميكرديم بعد كه ميفهميديم ...

وااای خیلی...هر اسمی من دوست دارم همسرم دوست نداره! خیلی توافق نظر نداریم! این اسامی بعضی هاش نظر منه بعضی نظر همسرم😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم باید معنی و تلفظ زیبا داشته باشه ضمن اینکه اسمهای ایرانی بسیار زیباهستن اینکه اسم جدید باشه نمی فهمم خوب اسمی که جدید باشه که معنی نداره که مثلا الان اسم دخترشونو گذاشتن پرنسا یا سیلوانا یا سلیا اینا واقعا بیمعنی هستش اون دفعه یه خانمی میگفت اسم دختر انالی خوبه 😂😂که کلا در زبان علم پزشکی انالی میشه تاحیه تناسلی که وقتی معنیشو بهش گفتن خانمهای دیگه خودش تعجب کرد و کلی عذر خواهی کردش و گفت من از تلفظش خوشم میاومده حتی معنیشو نمیدونست یعنی چی !!!🤔

اسم باید معنی و تلفظ زیبا داشته باشه ضمن اینکه اسمهای ایرانی بسیار زیباهستن اینکه اسم جدید باشه نمی ...

موافقم با حرفت .بعضيا ملاك بين المللي بودن اسم ميزارن ولي اون اسم توايران اصلا جا نيفتاده و حتي معني خوبي نداره و فقط جديده.مثلا من از اسم ستايش،يكتا،درسا،پريا،باران،يسنا خوشم مياد.شايد يه كم قديمي باشن ولي مناسب و بامعني هستن

ميبيني چقدر بده حساسيت داريم من كه سردرگمم به نظرم بايد اول بارداري انتخاب ميكرديم بعد كه ميفهميديم ...

دکتر روانشناس به من گفت از 4 ماهگی به بعد باید با اسمش صداش کنی و باهاش حرف بزنی