2777
2789
عنوان

عجیب ترین طلاقی که دیدین چی بوده؟🙊

2933 بازدید | 55 پست

بعضی طلاق ها با دلایل عجیب و گاهی مسخره اتفاق میوفته 😐

ییادمه چند سال پیش تو مجله خوندم به زن و شوهری بخاطر مزه ی قرمه سبزی میخواستن طلاق بگیرن 😮 شوهره میگفته من قرمه سبزی ترش دوست دارم اما زنش میگفته مامانم هیچوقت ترش درست نمی کرد و من درست نمیکنم و خوشم نمیاد 😅 

یا یه آقایی چون خانمش به پدره این آقا گفته بود با من درست صحبت کن، میخواست زن شو طلاق بده و معتقد بود که زنش همه ی حرمت هارو شکسته 😷 

شما هم تعریف کنین اگه چیز عجیبی شنیدین یا حتی خودتون قسمتی از اون اتفاق عجیب بودین🙅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی که دوسه ما بعد عقد یهو پشیمون شد دختره گفت دوسش ندارم

خب این خنده دار نیست منم همینم ولی نذاشتن جدا بشم الان بعد یک سال عروسی دلم میخواد کرونا بگیرم بمیرم ولی اینجا نباشم

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

آدم یه چیزی میشنوه اما ممکنه حقیقت نداشته باشه

اکثر طلاق ها به دلیل مسائل جنسیت که خیلی ها خجالت می کشن در موردش چیزی بگن

من اگر دلایل مسخره برای طلاق کسی بشنوم باور نمی کنم که واقعا دلیل اون بوده 

دوست خودم . بخاطر اینکه توی عقد شوهرش میگفت وقتی از سرکار میام‌ خونه ی ما باش نه اینکه با دوستات بری بیرون . اونم گفته بود با دوستام بیشتر خوش میگذره . درنهایت با لجبازی هردوشون گند زدن به زندگیشون😐

عجیب ترین طلاق بنظرمن اون طلاقی بود ک اقا در اثر صانحه یکی از چشماش نابینا شد. و همسرش ازش جدا شد گفت عارم میاد همسرم یکی از چشاش نابینا باشه

اوج بی وفایی و نامردی بود

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

یکی از فامیل مامانم .شوهره قاشق مربا خوری پرت کرده به طرف زنش .زنش طلاق گرفته که شوهرم بهم بی احترامی کزد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن