2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@manOaghamoon1👫

💖💛💖💛💖💛💖💛💖💛💖

عزیزان و همراهان خوب⚘⚘⚘

میخوایم یه کمپین عالی راه بندازیم😍

بیایید با هم یه کار بزرگ و قشنگ کنیم و دوستانمون رو هم دعوت کنیم به «کمپین فرستادن انرژی مثبت به کائنات🌈☀🥰»

ببنید دوستان *قانون انتظار* میگه :

*منتظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه*

از امروز  به مدت ده روز مرتب  تجسم میکنیم به یاری خداوند

در روز *نوزدهم اسفند* کرونا رو شکست دادیم و توی خیابانها جشن شادی گرفتیم و به استقبال نوروز و بهار میرویم .

تصور کنید شهر مثل همیشه پر از رفت و آمد و چهره های خندان و افراد سالم هست😊😍😍😍⁦♥⁩⁦♥⁩⁦♥⁩⁦♥⁩🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

همه خوشحال ، سر افراز ، پر از حال خوب و انرژی عالی و مثبت.

ومرتب تکرار کنیم ««« #همه_ما_سالم_و_شاد_هستیم »»»

همه ما سالم و شاد هستیم

همه ما سالم و شاد هستیم

......

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

باور کنید ما از روح خداوندیم و قدرت خلق داریم و هیچ نیرویی نمیتونه جلوی انرژی های مثبت بایسته . یقین داشته باشید انرژی منفی قدرتش به مراتب کمتره💖

🤍💜 پس هر روز این تصویر و تجسم کنید تا ده روز 💜🤍

لطفا برای دوستانتون بفرستید و اونا رو دعوت کنید به این «کمپین انرژی مثبت»

💖💛💖💛💖💛💖💛💖💛💖

@manOaghamoon1👫

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

🙂

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

دنبال_حاشیه_نباشیم#  

من بخاطر عقایدم قضاوت شدم و خواهم شد :) تا وقتی که یاد بگیریم عقیده هرکس ب خودش مربوطه...     متخصص سخت افزار کامپیوتر و گوشی، تعمیرات گوشی، مشاور خرید گوشی و اسمبل سیستم. '2 ساله تو سایت هستم و این هفتمین کاربریمه'
سلام جریان چی بود دییق؟

یکی عکس نتی گذاشته بود نوشته بود عکسای نامزدیمه مچشو گرفته بودن دعوا شد استارتر همرو ب فش بست

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...