2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@manOaghamoon1👫

💖💛💖💛💖💛💖💛💖💛💖

عزیزان و همراهان خوب⚘⚘⚘

میخوایم یه کمپین عالی راه بندازیم😍

بیایید با هم یه کار بزرگ و قشنگ کنیم و دوستانمون رو هم دعوت کنیم به «کمپین فرستادن انرژی مثبت به کائنات🌈☀🥰»

ببنید دوستان *قانون انتظار* میگه :

*منتظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه*

از امروز  به مدت ده روز مرتب  تجسم میکنیم به یاری خداوند

در روز *نوزدهم اسفند* کرونا رو شکست دادیم و توی خیابانها جشن شادی گرفتیم و به استقبال نوروز و بهار میرویم .

تصور کنید شهر مثل همیشه پر از رفت و آمد و چهره های خندان و افراد سالم هست😊😍😍😍⁦♥⁩⁦♥⁩⁦♥⁩⁦♥⁩🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

همه خوشحال ، سر افراز ، پر از حال خوب و انرژی عالی و مثبت.

ومرتب تکرار کنیم ««« #همه_ما_سالم_و_شاد_هستیم »»»

همه ما سالم و شاد هستیم

همه ما سالم و شاد هستیم

......

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

باور کنید ما از روح خداوندیم و قدرت خلق داریم و هیچ نیرویی نمیتونه جلوی انرژی های مثبت بایسته . یقین داشته باشید انرژی منفی قدرتش به مراتب کمتره💖

🤍💜 پس هر روز این تصویر و تجسم کنید تا ده روز 💜🤍

لطفا برای دوستانتون بفرستید و اونا رو دعوت کنید به این «کمپین انرژی مثبت»

💖💛💖💛💖💛💖💛💖💛💖

@manOaghamoon1👫

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

🙂

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

دنبال_حاشیه_نباشیم#  

من بخاطر عقایدم قضاوت شدم و خواهم شد :) تا وقتی که یاد بگیریم عقیده هرکس ب خودش مربوطه...     متخصص سخت افزار کامپیوتر و گوشی، تعمیرات گوشی، مشاور خرید گوشی و اسمبل سیستم. '2 ساله تو سایت هستم و این هفتمین کاربریمه'
سلام جریان چی بود دییق؟

یکی عکس نتی گذاشته بود نوشته بود عکسای نامزدیمه مچشو گرفته بودن دعوا شد استارتر همرو ب فش بست

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...