2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گریه نداره حال بد نداره نباید در این مواقع دهن به دهن کنی که بزنه برو تو اتاق درم ببند انقدر داد بزن ...

دوستان مگه صحنه جنگه که همدیگرو بزنن یکی باید یکم آرومتر باشه که اصلا کار به زدن نرسه حرمتا شکسته میشه من کاملا فمینیستم اما اگه تو عصبانیت هی پارو دم هم بزاریم آخره خوبی نخواهد داشت 

گریه نداره حال بد نداره نباید در این مواقع دهن به دهن کنی که بزنه برو تو اتاق درم ببند انقدر داد بزن ...

نمیتونم منم داد و فریاد کردم سرش فوشش دادم. از خونه زد بیرون الانم رفته بالا خونه مامانس

اصلا مردی که دست بزن داره رو درک نمیکنم . شوهر من که هر چقد هم عصبانی باشه حتی بحث هم نمی کنه .  سریع از خونه می ره بیرون آروم که شد میاد . کلا میگه مردی که زورش رو به رخ زن بکشه خیلی بی غیرته.

نمیتونم منم داد و فریاد کردم سرش فوشش دادم. از خونه زد بیرون الانم رفته بالا خونه مامانس

من تجربه این کارارو داشتم چون خیلی مغرورم منم میگفتم کم نیار داد میزدم فحش میدادم اما دیدم فقط رومون به روی هم باز میشه واسه همین آرامش رو پیشه کردم اونم دیگه تاحالا نه دعوا کرده نه داد زده اصلا همه چیزو فراموش کن و با زبون رامش کن خیلی جواب میده

من تجربه این کارارو داشتم چون خیلی مغرورم منم میگفتم کم نیار داد میزدم فحش میدادم اما دیدم فقط رومون ...

نه اون اصلا حرفی بهم نزد چون منو زده بود خودش ناراحت بود. ولی من شوک مونده بودم گریه میکردم.اصلا تابحال اینجوری باهام دعوا نکرده بود

عیب نداره فعلا آروم باش و به هیچی فکر نکن 

اصلا نمیتونم باور کنم شوهرم منو زده. چون ما با هم خیلی خوبیم.زیاد میگیمو میخندیم  حتی تصورشم نمیتونم بکنم. ارومم کن😭😭😭😭😭😭الان گریم گرفته. بچم. طفلی ترسیده بود. میدید من گریه میکنم این لباش آویزون بود یه گوشه هی اشک می‌ریخت الهی بمیرم براش

اصلا نمیتونم باور کنم شوهرم منو زده. چون ما با هم خیلی خوبیم.زیاد میگیمو میخندیم  حتی تصورشم نم ...

واااای☹️

خیلی بده من خودمم اصلا باورم نمیشد فقط گریه میکردم

شما خیلی ناراحت نباش به کارای خوب شوهرت فکر کن 

به چیزای خوب فکر کن تا یادت بره

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
اصلا نمیتونم باور کنم شوهرم منو زده. چون ما با هم خیلی خوبیم.زیاد میگیمو میخندیم  حتی تصورشم نم ...

ولش عزیزم فکر کردن بهش هم خودتو ناراحت میکنه هم اون طفل معصوم رو میدونی چقدر تو روحیش تاثیر میزاره دیگه چند روز اصلا باهاش شوخی نکن سرسنگین باش بزار بفهمه و دیگه این کارشو تکرار نکنه بعدشم دیگه نو دعوا کل کل نکن باهاش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز