2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سوال از همگی به نظرتون وظیفمون الان با این بیماری چی هست؟

رعایت نکات و موارد بهداشتی.توکل به خدا و دعا برای رفع فتنه و بلا

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بفرمایید

من یکم اسفند زایمان کردم دهم غسل نفاس کردم الان هنوز خونریزی دارم و نمیتونم تشخیص بدم این خون حیض هست یا استحاضه الان تکلیف من چیه باید چه جوری حساب کنم؟

پریودم هفت روزه ست 

مرجع تقلیدم حضرت آقاست

بفرمایید

منم سوال داشتم اگه اطلاع دارید عزیزم من جز نخوانده قرآن از ماه رمضان دارم که ختم بود به نیت اعضای یک گروه قرانی،الان میشه تو گوشی بزارم فقط گوش بدم به نیتشون؟یا حتما باید قرآن دستم باشه؟

میشه تو قنوت نمازشب بیشتر از چهل نفرو دعا کرد؟  ببخشید استارتر

بله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
 من یکم اسفند زایمان کردم دهم غسل نفاس کردم الان هنوز خونریزی دارم و نمیتونم تشخیص بدم این خون ...

چون در حیض عادت مشخصی دارید،از روزی که زایمان کردید تا هفت روز رو باید صبر کنید و نفاس بگیرید.پایان هفت روز غسل نفاس کنید.ده روز بعد یعنی از روز هشتم تا هجدهم رو استحاضه بگیرید و طبق وظیفه عمل کنید

منم سوال داشتم اگه اطلاع دارید عزیزم من جز نخوانده قرآن از ماه رمضان دارم که ختم بود به نیت اعضای یک ...

باید قرائت کنید.گوش دادن کفایت نمیکنه

چون در حیض عادت مشخصی دارید،از روزی که زایمان کردید تا هفت روز رو باید صبر کنید و نفاس بگیرید.پایان ...

دست گلت درد نکنه 

شرمنده در مورد استحاضه هم توضیح میدی که چه جوری باید تشخیص بدم که چه زمانی غسل نیازه چه زمانی نه؟ 

چون در حیض عادت مشخصی دارید،از روزی که زایمان کردید تا هفت روز رو باید صبر کنید و نفاس بگیرید.پایان ...

و اینکه اگر خونریزی از هجدهم به بعد هم ادامه داشت و طول کشید چی؟

این وسط ممکنه حیض هم بشم درسته؟ اونو چه جوری باید حساب کرد؟

دست گلت درد نکنه  شرمنده در مورد استحاضه هم توضیح میدی که چه جوری باید تشخیص بدم که چه زمانی غ ...

خواهش میکنم.

یک تکه پنبه رو بردارید اگر خون روی پنبه رو گرفت استحاضه قلیله هست.اگر وارد پنبه شد متوسطه است و اگر از پنبه خارج شد کثیره است.

برای قلیله برای هر نماز یک وضو+تعویض لباس زیر

متوسطه:بعد از اذان صبح غسل+برای هر نماز یک وضو+تعویض لباس و یا نوار و پوشیدن لباس تمیز.

کثیره:برای هر نماز یک غسل و یک وضو،بعلاوه تعویض لباس و پوشیدن لباس تمیز و جلوگیری از خروج خون در صورت امکان.

که میتونید با یک غسل دو نماز ظهر و عصر،یا مغرب و عشا رو هم با سرعت بخونید.

و اینکه اگر خونریزی از هجدهم به بعد هم ادامه داشت و طول کشید چی؟  این وسط ممکنه حیض هم بشم درس ...

تا هجدهم حتما استحاضه است.

بعد از اون اگر شما عادت وقتیه دارید و در زمان عادت شما بود حیض میگیرید.

اگر عادت وقتیه ندارید.یعنی همیشه در یک تاریخ مشخص پریود نمیشید،اگر شرایط حیض رو داشت حیض بگیرید.